Ιούλιος 2020

Μητέρα ανταποδίδει αφού ντροπιάζεται από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή για την εμφάνισή της

Μια γυναίκα με την ονομασία Jessica Sewell εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεόραση για να συζητήσει μια διασκεδαστική φάρσα που της έκανε ο πρώην φίλος της.

Η μονογονέας τριών παιδιών, από το Cairns, έφτασε στα πρωτοσέλιδα αφού ο πρώην της χρησιμοποίησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να διαφημίσει έναν «διαγωνισμό βρυχηθμού Chewbacca» και βομβαρδίστηκε με κλήσεις από ανθρώπους που υποδύονταν τον χαρακτήρα του Star Wars και ελπίζοντας να κερδίσουν χρήματα.

Παρουσιάστρια ειδήσεων πιάνει το δόντι καθώς της πέφτει ζωντανά στον αέρα και συνεχίζει χωρίς παύση

Μια παρουσιάστρια ειδήσεων της οποίας το μπροστινό δόντι έπεσε κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης κατάφερε να μείνει ψύχραιμη και να συνεχίσει την πααρουσίαση σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η Marichka Padalko παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την κρίση του κοροναϊού στην ουκρανική τηλεόραση, όταν ένιωσε ότι το δόντι χαλάρωσε όταν μιλούσε.

Αντί να πανικοβληθεί όπως πολλοί από εμάς, η Marichka απλώς έβαλε το χέρι της μπροστά από το στόμα της για να πιάσει το δόντι και συνέχισε χωρίς παύση σαν πραγματικός επαγγελματίας.

Αυστραλία: Φορτηγατζής παλεύει με θανατηφόρο φίδι κατά την οδήγηση

Ένας Αυστραλός φορτηγατζής κατόρθωσε να πολεμήσει ένα πολύ δηλητηριώδες φίδι οδηγώντας 70 μίλια / ώρα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Η αστυνομία στο Κουίνσλαντ συνέλαβε τον 27χρονο άνδρα στις 15 Ιουνίου στις 5 μ.μ., επειδή πίστευαν ότι έτρεχε υπερβολικά.

Αλλά όταν ρωτήθηκε, ο οδηγός, που τον λένε Τζίμι, ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε ένα φίδι που μπήκε στο φορτηγό του.

Η χειρονομία της γυναίκας «από αγάπη» οδηγεί σε τζάκποτ 350.000 $

Μια στοχαστική χειρονομία μιας αυστραλιανής γυναίκας για τον σύζυγό της κέρδισε στο ζευγάρι τζακ ποτ λοταρίας περίπου 350.000 $ - αλλά πέρασαν εβδομάδες πριν το συνειδητοποιήσουν.

Το ζευγάρι των Winthrop, που είναι στα 50 τους, είπε στους αξιωματούχους της Lotterywest ότι ο σύζυγος είναι συνήθως αυτός που αγοράζει λαχνούς λαχειοφόρων αγορών κάθε εβδομάδα.

«Δεν τα αγοράζω κανονικά, ο σύζυγός μου αγοράζει τους λαχνούς μας κάθε εβδομάδα», είπε η σύζυγος. "Τα αγόρασα από αγάπη και μετά ξέχασα ότι τα είχα."