Η χειρονομία της γυναίκας «από αγάπη» οδηγεί σε τζάκποτ 350.000 $

Μια στοχαστική χειρονομία μιας αυστραλιανής γυναίκας για τον σύζυγό της κέρδισε στο ζευγάρι τζακ ποτ λοταρίας περίπου 350.000 $ - αλλά πέρασαν εβδομάδες πριν το συνειδητοποιήσουν.

Το ζευγάρι των Winthrop, που είναι στα 50 τους, είπε στους αξιωματούχους της Lotterywest ότι ο σύζυγος είναι συνήθως αυτός που αγοράζει λαχνούς λαχειοφόρων αγορών κάθε εβδομάδα.

«Δεν τα αγοράζω κανονικά, ο σύζυγός μου αγοράζει τους λαχνούς μας κάθε εβδομάδα», είπε η σύζυγος. "Τα αγόρασα από αγάπη και μετά ξέχασα ότι τα είχα."

Ο λαχνός, που αγοράστηκε από το Winthrop Village News and Gifts, κέρδισε τζάκποτ 346.329,66 $ στην κλήρωση του Σάββατου 30 Μαΐου στο Λόττο, αλλά το ζευγάρι είπε ότι πέρασαν εβδομάδες πριν θυμηθούν να ελέγξουν το λαχνό.

"Εάν ο σύζυγός μου είχε αγοράσει αυτό το λαχνό, θα ήμασταν εδώ για να διεκδικήσουμε το βραβείο πολύ νωρίτερα", αστειεύτηκε η γυναίκα.

Ο σύζυγος είπε ότι αγοράζει λαχνούς λαχειοφόρων αγορών για τρεις δεκαετίες, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ ένα βραβείο αξίας άνω των 40 $.

"Τριάντα χρόνια και η γυναίκα μου με έφαγε λάχανο", είπε. "Έλεγξα όλους τους λαχνούς μου εκείνη τη στιγμή, τα οποία δεν κέρδιζαν, αλλά τότε η γυναίκα μου θυμήθηκε ότι είχε ένα και τώρα είμαστε στο δωμάτιο νικητών."