Αυστραλία: Φορτηγατζής παλεύει με θανατηφόρο φίδι κατά την οδήγηση

Ένας Αυστραλός φορτηγατζής κατόρθωσε να πολεμήσει ένα πολύ δηλητηριώδες φίδι οδηγώντας 70 μίλια / ώρα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο.

Η αστυνομία στο Κουίνσλαντ συνέλαβε τον 27χρονο άνδρα στις 15 Ιουνίου στις 5 μ.μ., επειδή πίστευαν ότι έτρεχε υπερβολικά.

Αλλά όταν ρωτήθηκε, ο οδηγός, που τον λένε Τζίμι, ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε ένα φίδι που μπήκε στο φορτηγό του.

Το ανατολικό καφέ φίδι, το οποίο είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα στον κόσμο, προσπάθησε να τυλιχτεί γύρω του καθώς οδηγούσε, αλλά κατάφερε να το κρατήσει μακριά με τη ζώνη ασφαλείας και ένα μαχαίρι, είπε στην αστυνομία.

Το βίντεο που καταγράφηκε σε μία από τις κάμερες του αξιωματικού τον τραβάει λέγοντας: «Οδηγώ στα 100, και μόλις άρχισα να φρενάρω.

"Όσο περισσότερο κουνούσα τα πόδια μου ... τόσο τυλιγόταν γύρω μου. Το κεφάλι του μόλις άρχισε να χτυπάει στην καρέκλα, ανάμεσα στα πόδια μου."

Ευτυχώς, διέφυγε χωρίς να δαγκωθεί, αλλά από την αδρεναλίνη δεν ήταν σίγουρος τι είχε συμβεί.

Είπε στους αξιωματικούς: «Νομίζω ότι με έχει δαγκώσει, ήταν στο αυτοκίνητο μαζί μου. Μπορείς να νιώσεις την καρδιά μου, φίλε μου.

"Ήταν αρκετά τρομακτικό. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος που βλέπω κόκκινα και μπλε φώτα."

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Κουίνσλαντ είπε σε μια δήλωση: "Αν και ο αξιωματικός της κυκλοφορίας είχε ακούσει τις δικαιολογίες του για επιτάχυνση, σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν ήταν μόνο μια φτιαχτή ιστορία και ζήτησε αμέσως ιατρική βοήθεια."

Οι νοσοκόμοι κλήθηκαν και τον έλεγξαν για σοκ, ενώ οι αξιωματικοί αποφάσισαν να μην τον τιμωρήσουν για ταχύτητα με ταχύτητα 123 χλμ ώρα.