Μητέρα ανταποδίδει αφού ντροπιάζεται από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή για την εμφάνισή της

Μια γυναίκα με την ονομασία Jessica Sewell εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεόραση για να συζητήσει μια διασκεδαστική φάρσα που της έκανε ο πρώην φίλος της.

Η μονογονέας τριών παιδιών, από το Cairns, έφτασε στα πρωτοσέλιδα αφού ο πρώην της χρησιμοποίησε τον αριθμό τηλεφώνου της για να διαφημίσει έναν «διαγωνισμό βρυχηθμού Chewbacca» και βομβαρδίστηκε με κλήσεις από ανθρώπους που υποδύονταν τον χαρακτήρα του Star Wars και ελπίζοντας να κερδίσουν χρήματα.

Η Τζέσικα, της οποίας λείπουν τα μπροστινά δόντια της, μίλησε για τη φάρσα στο κανάλι ειδήσεων TNNZ, αλλά όταν το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή πρωινού, ο παρουσιαστής Wilson Longhurst ακούστηκε να ντροπιάζει την εμφάνισή του, λέγοντας: «Τι βραβείο είναι η Τζέσικα».

Η 29χρονη απάντησε έκτοτε στο "άσχημο" σχόλιο, εξηγώντας τον πραγματικό λόγο για τα χαμένα δόντια της.

Μιλώντας σε ένα κανάλι, η Τζέσικα είπε πως η οικογένειά της στη Νέα Ζηλανδία την ενημέρωσε ότι υπήρχαν κάποια «πολύ άσχημα σχόλια και πράγματα που είπαν».

Αποκάλυψε ότι τα δόντια της είχαν καταστραφεί σε ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - δεν σχετίζεται με τον πρώην φίλο της, υπεύθυνο για τη φάρσα.

«Αν οι άνθρωποι θέλουν να είναι ρηχοί και να δουν τα βλέμματα των ανθρώπων και να μην καταλάβουν την πίσω ιστορία, αυτό είναι πρόβλημά τους», είπε.

"Υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω, όπως εγώ, που είχαν επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας ... πρέπει να κρατήσουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και να συνεχίσουν τα παιδιά τους.

"Αν είχα τα χρήματα για να διορθώσω τα δόντια μου, θα το έκανα."

Η Τζέσικα πρόσθεσε ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και ότι ανεξάρτητα από την εμφάνισή της, ο «εγκέφαλός της λειτουργεί εξίσου καλά» με τους άλλους.

Ο Wilson Longhurst έκτοτε εξέδωσε συγγνώμη on-air, παραδεχόμενος όσα είπε για την Τζέσικα "δεν ήταν αστείο".

Πρόσθεσε: «Ήταν ειλικρινά κάτι μου ξέφυγε, αλλά ήταν ένα μισογυνιστικό σχόλιο και λυπάμαι.

"Θα ρίξω μια καλή, πολύ σκληρή ματιά στον εαυτό μου μόλις βγούμε στον αέρα σήμερα το πρωί γιατί δεν ήταν αρκετά καλό και είμαι πραγματικά απογοητευμένος από τον εαυτό μου ... και ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν είστε ευχαριστημένοι με όσα είπα. "

Μετά από μια έκρηξη υποστήριξης, η Τζέσικα αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα Go Fund Me για να διορθώσει τα δόντια της.

Μέχρι στιγμής η μαμά έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 $ από τον στόχο της $ 25.000.

Στα σχόλια στη σελίδα δωρεάς, ευχαρίστησε τους ανθρώπους για τη γενναιοδωρία τους, γράφοντας: "Δεν μπορώ να περιμένω έως ότου όλα αυτά επιδιορθωθούν, είμαι τόσο νευρική, ενθουσιασμένη και έκπληκτη ταυτόχρονα. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτή τη βοήθεια είναι όλα καταπληκτικά. "