Δεκέμβριος 2014

Τραγωδία μέσα σε κατάστημα Walmart.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία νεαρή μητέρα, όταν ο δίχρονος γιος της την πυροβόλησε καταλάθος στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη μέσα στο κατάστημα Walmart, στο Όρεγκον. Η νεαρή μητέρα ψώνιζε, παρέα με τα τέσσερα συνολικά παιδιά της, όταν ο μικρότερος γιος της πήρε εν αγνοία της το όπλο της απο την τσάντα της για να παίξει.

Tags: 

Τραγικός χαμός 51χρονής απο τροχαίο.

Σε πένθος έχει βυθιστεί όλο το Νιοχώρι Κυλλήνης μετά το άδικο χαμό της 51χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό τέλος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε την Παρασκευή , στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλέϊκων.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη που έχασε τη ζωή της, καταγόταν απο το Νιοχώρι Κυλλήνης και βρισκόταν στο δρόμο επιστροφής προς Αθήνα, μετά απο την κηδεία του πατέρα της, ο οποίος απεβίσως το πρωϊ των Χριστουγέννων και αυτός ήταν και ο λόγος που η 51χρονη βρισκόταν στον τόπο καταγωγής της.

Tags: 

Ρόδος:Θρίλερ με την δολοφονία ενός φύλακα.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου, μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας ενός 60χρονου φύλακα, ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος βάναυσα και οι εικασίες για βασανιστήρια είναι πολύ έντονες.

Ο άτυχος άντρας εργαζόταν σε μία εταιρεία με σκάφη, επί της οδού Ρόδου- Καλλιθέας, κοντά στο Καρακόνερο. Όταν ένας συνάδελφος πήγε στις εγκαταστάσεις της εταρείας για να αλλάξουν βάρδια, δεν τον βρήκε στην είσοδο, όπου και ήταν συνήθως, και ανήσυχος, αποφάσισε να τον ψάξει.

Tags: 

Πανικός στο Αγρίνιο με 19χρονο νταή.

Τον τρόμο επί της ασφάλτου σκόρπισε χθες ένας 19χρονος ημεδαπός απο το Αγρίνιο, όταν, μετά απο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος, τραυμάτισε σοβαρά έναν άλλο οδηγό, με αποτέλεσμα να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα που ο 19χρονος κινείτο σε δρόμο του Αγρινίου, οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος. Στη συνέχεια προσέκρουσαν σε τρίτο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, που επέβαιναν σε αυτό.

Tags: 

Ινδία: Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια.

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η είδηση ενός νεογέννητου κοριτσιού, το οποίο, λεπτά μετά τη γέννηση του, η ίδια του η μητέρα το πέταξε γυμνό στα σκουπίδια. Αυτό που προκαλεί όμως περισσότερο είναι το γεγονός ότι το νεογέννητο βρέφος κόντεψε να φαγωθεί ζωντανό απο τα μυρμήγκια που ήταν μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Tags: 

Θρηνεί η Σαντορίνη για τον αδικοχαμένο 15χρονο.

Σε βαρύ κλίμα πένθους έχει βυθιστεί η Σντορίνη μετά το άκουσμα του θανάτου ενός 15χρονου αγοριού, το οποίο έχασε τη ζωή μετά απο ατύχημα στην άσφαλτο.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης. Ο 15χρονος οδηγούσε ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού, όταν, κάτω απο άγνωστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα μικρό, διερχόμενο Ι.Χ.

Δύο φίλου του 15χρονου, με τους οποίους βρισκόταν νωρίτερα, ήταν οι πρώτοι που αντελήφθησαν το περιστατικό ενώ μόλις λεπτά αργότερα κατέφτασε και ο θείος του παιδιού, μαζί με ένα φιλικό πρόσωπο.

Tags: 

Συνελήφθη Βραζιλιάνος κατά συρροή δολοφόνος.

Με το φως της Δικαιοσύνης και με μία ποινή αντάξια των πράξεων του βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 42χρονος άντρας απο το Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, ο οποίος ομολόγησε πως, μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, έχει σκοτώσει περισσότερους απο 40 ανθρώπους και όλα αυτά στο όνομα της ευχαρίστησης.

Ο 42χρονος άντρας συνελήφθη επ’αυτοφόρω, την ώρα που δολοφονούσε μία νεαρή γυναίκα, αποφέροντας της πολλά χτυπήματα με μαχαίρι. Αμέσως ο δράστης συνελήφθη και χωρίς καμμία πίεση ή δισταγμό, ομολόγησε πως έχει δολοφονήσει συνολικά 37 γυναίκες, 3 άνδρες και ένα κοριτσάκι, μόλις, 2 ετών.

Tags: 

Πανικός στο λιμάνι Χανίων.

Τον τρόμο έσπειρε χθες το βράδυ ένας 34χρονος άντρας απο το Ιράν, ο οποίος, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, επιτέθηκε σε πολλούς ανυποψίαστους περαστικούς, στο Φρούριο του Φιρκά στο ενετικό λιμάνι Χανίων.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και μόλις λεπτά αργότερα, άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφτασαν στο σημείο και, παρά τις προσπάθειες του δράστη να αντισταθεί της σύλληψης και να ξεφύγει, προχώρησαν σε σύλληψη.

Tags: 

Αίσιο τέλος για υπόθεση ομηρίας στην Κρήτη.

Αίσιο και...αναίμακτο τέλος φαίνεται πως είχε τελικά τρομακτική υπόθεση ομηρίας μίας γυναίκας απο τις Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο Κρήτης, απο έναν νεαρό άντρα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε εισβάλλει το σπίτι της γυναίκας και υπό την απειλή μαχαιριού, την κρατούσε όμηρο, απειλώντας πως θα βάλει τέλος τόσο στην δική της ζωή, όσο και στην δική του.

Tags: 

Τον «πρόδωσαν» τα γυαλιά και τον ψεύτικο μουστάκι.

Ένα ψεύτικο μουστάκι και ένα ζευγάρι γυαλιά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, οδήγησαν τις Αρχές στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία, η οποία έλαβε χώρα στην Τρίπολη, στα τέλη Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Τρίπολης, με τα δύο αυτά κρίσιμα στοιχεία,, κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της ανθρωποκτονίας, ο οποίος είναι ένας 54χρονος έμπορος, επίσης απο την Τρίπολη. Ο δράστης συνελήφθη εχθές και μετά απο εξέταση, ομολόγησε τα πάντα και περιέγραψε με λεπτομέριες την αποτρόπαια πράξη του.

Tags: 

Σελίδες