Ρόδος:Θρίλερ με την δολοφονία ενός φύλακα.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ρόδου, μετά την είδηση της άγριας δολοφονίας ενός 60χρονου φύλακα, ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος βάναυσα και οι εικασίες για βασανιστήρια είναι πολύ έντονες.

Ο άτυχος άντρας εργαζόταν σε μία εταιρεία με σκάφη, επί της οδού Ρόδου- Καλλιθέας, κοντά στο Καρακόνερο. Όταν ένας συνάδελφος πήγε στις εγκαταστάσεις της εταρείας για να αλλάξουν βάρδια, δεν τον βρήκε στην είσοδο, όπου και ήταν συνήθως, και ανήσυχος, αποφάσισε να τον ψάξει.

Το θέαμα που αντίκρυσε, τον σόκαρε. Ο άτυχος 60 χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα, βρισκόταν κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων, πεσμένος σο πάτωμα, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού που υπέστη, τα χέρια του δεμένα με σκοινί και ένα κομμάτι απο σεντόνι σφικτά τυλιγμένο γύρω απο το λαιμό του.

Οι δράστες φαίνεται ότι τον είχαν δέσει και τον είχαν σύρει μέχρι εκεί, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν το γραφείο που φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο στον πρώτο όροφο χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν.

Το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία κατέφτασαν αμέσως, ενώ εκτενής έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη για την ανεύρεση και τον εντοπισμό των δραστών.

Tags: