Ινδία: Πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια.

Σοκ έχει προκαλέσει παγκοσμίως η είδηση ενός νεογέννητου κοριτσιού, το οποίο, λεπτά μετά τη γέννηση του, η ίδια του η μητέρα το πέταξε γυμνό στα σκουπίδια. Αυτό που προκαλεί όμως περισσότερο είναι το γεγονός ότι το νεογέννητο βρέφος κόντεψε να φαγωθεί ζωντανό απο τα μυρμήγκια που ήταν μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Το απίστευτα σκληρό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ. Η μητέρα, λίγο αφότου γέννησε, πήρε το βρέφος και το πέταξε σε ένα κάδο απορριμάτων, στην πόλη Μποπάλ. Το μωρό εντόπισε ένας σχολικός φύλακας, ο οποίος σοκαρισμένος, αντίκρυσε το γεμάτο αίματα βρέφος, καλυμένο πλήρως απο μυρμήγια.

«Άκουσα κλάματα. Στην αρχή νόμιζα πως επρόκειτο για παιδιά που έπαιζαν», είπε σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ ο 32χρονος άντρας και συνέχισε «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Το μωράκι κουνούσε τα χέρια και τα πόδια του για να ξεφύγει από τα μυρμήγκια. Είχαν καλύψει το σώμα του παιδιού και το έτρωγαν ζωντανό».

Αμέσως, ο φύλακας έβγαλε το βρέφος απο τα σκουπίδια, το καθάρισε και κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Tags: