Τον «πρόδωσαν» τα γυαλιά και τον ψεύτικο μουστάκι.

Ένα ψεύτικο μουστάκι και ένα ζευγάρι γυαλιά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, οδήγησαν τις Αρχές στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία, η οποία έλαβε χώρα στην Τρίπολη, στα τέλη Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Τρίπολης, με τα δύο αυτά κρίσιμα στοιχεία,, κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της ανθρωποκτονίας, ο οποίος είναι ένας 54χρονος έμπορος, επίσης απο την Τρίπολη. Ο δράστης συνελήφθη εχθές και μετά απο εξέταση, ομολόγησε τα πάντα και περιέγραψε με λεπτομέριες την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με την ομολογία του, μεταξύ των δύο ανδρών υπήρχε βεντέτα η οποία μετρούσε ήδη 20 χρόνια, η οποία, σε συνδιασμό με την κίνηση του θύματος να δηλητηριάσει τα σκυλιά του δράστη, στάθηκε η αιτία να πάρει τη μοιραία απόφαση και να πάρει το αίμα του πίσω, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ο 54χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Tags: