Συνελήφθη Βραζιλιάνος κατά συρροή δολοφόνος.

Με το φως της Δικαιοσύνης και με μία ποινή αντάξια των πράξεων του βρέθηκε αντιμέτωπος ένας 42χρονος άντρας απο το Ρίο Ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας, ο οποίος ομολόγησε πως, μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, έχει σκοτώσει περισσότερους απο 40 ανθρώπους και όλα αυτά στο όνομα της ευχαρίστησης.

Ο 42χρονος άντρας συνελήφθη επ’αυτοφόρω, την ώρα που δολοφονούσε μία νεαρή γυναίκα, αποφέροντας της πολλά χτυπήματα με μαχαίρι. Αμέσως ο δράστης συνελήφθη και χωρίς καμμία πίεση ή δισταγμό, ομολόγησε πως έχει δολοφονήσει συνολικά 37 γυναίκες, 3 άνδρες και ένα κοριτσάκι, μόλις, 2 ετών.

Όπως δήλωσαν οι Αρχές, ο 42χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά προβλήματα και δεν μοιάζει να έχει καμμία συναίσθηση της βαρύτητας των πράξεων του. Δήλωσε μάλιστα πως προτιμά τις λευκές γυναίκες και ποτέ δεν διαλέγει τυχαία τα θύματα του, ούτε δρα αυθόρμητα. Αντίθετα, παρακολουθεί τα θύματα του για όσο καιρό χρειαστεί πριν δράσει.

Παράλληλα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα πτώματα των θυμάτων του. Πάντως, το φαινόμενο των δολοφονιών στη Βραζιλία φαίνεται να έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο ένας υπάλληλος ασφαλείας από την πόλη Γκοιάνα, ομολόγησε ότι σκότωσε 39 ανθρώπους.

Tags: