Μάιος 2019

Βράχος σε μέγεθος ενός κτιρίου κάνει κρατήρα 2,5 μέτρων στο δρόμο

Ένα τεράστιο πέτρωμα που περιέχει έναν ογκόλιθο με το μέγεθος ενός κτιρίου έχει πέσει σε έναν μεγάλο δρόμο στο Κολοράντο, εμποδίζοντας όλη την κυκλοφορία.

Ο δρόμος έκλεισε επ 'αόριστον, μετά από την πτώση του βράχου που άφησε έναν κρατήρα 2,5 μέτρων στο έδαφος, δήλωσε το Υπουργείο Μεταφορών του Κολοράντο.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Το γραφείο Sheriff County της Μοντσεμπούμα και το τμήμα ανέφεραν ότι η καταστροφή του ρυακιού έλαβε χώρα στην εθνική οδό 145, περίπου 16 μίλια βόρεια του Dolores, και τα πληρώματα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το δρόμο.

Αλιγάτορας εντοπίστηκε πάνω σε φουσκωτό αλιγάτορα στην πισίνα

Όταν οι άνθρωποι ανεβαίνουν πάνω σε φουσκωτούς ανθρώπους, το κάνουν γενικά στην ιδιωτικότητα των σπιτιών τους. Αλλά οι αλιγάτορες είναι λιγότερο ανασταλτικοί φαίνεται.

Ο κάτοικος της Γεωργίας Dave Jacobs και η οικογένειά του επισκέπτονταν τη Φλόριντα για γάμο και νοίκιασαν μια πολυτελή βίλλα Air B & B στο Νότιο Μαϊάμι μόνο για να διαπιστώσουν ότι υπήρχε ήδη κάποιος που χρησιμοποιεί την πισίνα.

Ένας αλλιγάτορας είχε εισέλθει στο χώρο, είδε τον αλλιγάτορα που επέπλεε στην πισίνα και αποφάσισε να ανέβει κι αυτός στο πλοίο.

Τουρίστας στο Άμστερνταμ πληρώνει στην κράτηση Airbnb και βλέπει ... container

Ένας Βρετανός τουρίστας στο Άμστερνταμ έπαθε σοκ όταν έφτασε στα καταλύματα του Airbnb για να ανακαλύψει ότι είχε κάνει κράτηση σε container.
Ο Λονδρέζος Ben Speller κατέβαλε £ 100 για μία διανυκτέρευση στο κατάλυμα που περιγράφεται στην λίστα Airbnb ως "καθαρό δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο".
Αλλά αυτό που ανακάλυψε κατά την άφιξή του ήταν ένα εμπορευματοκιβώτιο φορτίου στην άκρη του δρόμου κοντά στο σταθμό Amstel του Άμστελ.
"Κλείσαμε ένα ξενοδοχείο αφού το μάθαμε», ανέφερε ο κ. Speller στο Facebook.

Ένα γιγαντιαίο ρομπότ του Trump κάθισε σε μια τουαλέτα για να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για διαμαρτυρία

Ένα ρομπότ του Donald Trump σχεδόν 5 μέτρων, που κάθεται σε μια χρυσή τουαλέτα και μιλάει, αποστέλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις διαμαρτυρίες κατά της κρατικής επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο αμερικανός Don Lessem πλήρωσε 25.000 δολάρια από δικά του χρήματα για να κάνει το ρομπότ, το οποίο χρησιμοποιεί φράσεις που συχνά χρησιμοποιεί ο πρόεδρος - συμπεριλαμβανομένου του "Είμαι πολύ σταθερή ιδιοφυΐα" και "δεν υπάρχει συμπαιγνία". Θα σπάσει επίσης τον άνεμο.

Μια λέξη σιδηρόδρομος στην κυριολεξία!

Γνωρίζετε ποια είναι η μεγαλύτερη λέξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη; Αν δεν την γνωρίζετε έχετε ποτέ φανταστεί πόσα γράμματα μπορεί να έχει η λέξη αυτή; Ακόμα και να ρισκάρετε να μαντέψετε, θα πέσετε οπωσδήποτε έξω! Μην παιδεύεστε άλλο, η λέξη πραγματικός σιδηρόδρομος έχει 189.819 γράμματα ακριβώς! Για να την προφέρει κάποιος μάλιστα απαιτούνται τρεισήμισι ώρες! Εύλογα θα αναρωτιόταν κάποιος, τι προελεύσεως μπορεί να είναι μια τόσο δύσχρηστα μεγάλη λέξη και ποιος λαός μπορεί να την οραματίστηκε.