Ένα γιγαντιαίο ρομπότ του Trump κάθισε σε μια τουαλέτα για να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο για διαμαρτυρία

Ένα ρομπότ του Donald Trump σχεδόν 5 μέτρων, που κάθεται σε μια χρυσή τουαλέτα και μιλάει, αποστέλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις διαμαρτυρίες κατά της κρατικής επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο αμερικανός Don Lessem πλήρωσε 25.000 δολάρια από δικά του χρήματα για να κάνει το ρομπότ, το οποίο χρησιμοποιεί φράσεις που συχνά χρησιμοποιεί ο πρόεδρος - συμπεριλαμβανομένου του "Είμαι πολύ σταθερή ιδιοφυΐα" και "δεν υπάρχει συμπαιγνία". Θα σπάσει επίσης τον άνεμο.

Ο κ. Trump πρόκειται να επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου για συνομιλίες με την πρωθυπουργό Theresa May.

Ο 67χρονος Lessem από τη Φιλαδέλφεια εργάστηκε με ένα εργοστάσιο στην Κίνα που κατασκευάζει μηχανικά μοντέλα δεινοσαύρων για πώληση σε ζωολογικούς κήπους και μουσεία.

Είπε: "Δεν μπορώ να αντέξω τον τύπο, αποφάσισα κάτι αστείο, όσο πιο προσβλητικό τόσο καλύτερα.

"Σκέφτηκα ότι, αν μπορέσουν να κάνουν έναν δεινόσαυρο 60 εκατοστών, μπορούν να φτιάξουν ένα τετράπλευρο Trump σε μια τουαλέτα, επειδή εκεί είναι που περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του και από εκεί προέρχονται όλες οι καλύτερες ιδέες του."

Ο άνθρωπος πίσω από το ρομπότ-Trump δήλωσε ότι δεν συνεργάστηκε με καμία βρετανική ομάδα διαμαρτυριών για να αποσταλεί επειδή φοβόταν ότι θα έλεγαν όχι.