Σεπτέμβριος 2017

Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός; Σάλος από φωτογραφία 'σωσία' στο Twitter

Ο βασιλιάς πέθανε... Ο βασιλιάς είναι ζωντανός! Παραλήρημα στα social media προκάλεσε η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός νεαρού άνδρα ο οποίος είναι "φτυστός" ο αείμνηστος "βασιλιάς της pop", Μάικλ Τζάκσον

«Χαμένη» πόλη του Μ. Αλεξάνδρου βρέθηκε στο Ιράκ μετά από 2.000 χρόνια χάρη σε φωτογραφίες της CIA

Μια πόλη που πιστεύεται ότι ιδρύθηκε το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο, και ήταν «χαμένη» για περισσότερα από 2.000 χρόνια, ανακαλύφθηκε στην ευρύτερη του οικισμού Qalatga Darband, στο Ιράκ, από μία ομάδα Ιρακινών και Βρετανών αρχαιολόγων, με τη βοήθεια φωτογραφιών από drone και αποχαρακτηρισμένων δορυφορικών εικόνων της CIA.

Αχόρταγη δασκάλα έκανε σεξ με δύο έφηβους μαθητές... την ίδια νύχτα!

Σάλο έχει προκαλέσει στο Αρκάνσας η σύλληψη μιας παντρεμένης δασκάλας Λυκείου που κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τέσσερις διαφορετικούς μαθητές της, και μάλιστα με δύο από αυτούς... την ίδια νύχτα.

Η 25χρονη Jessie Lorene Goline βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης πρώτου βαθμού για τις επαφές που είχε με τα τέσσερα αγόρια, τα οποία προσέγγιζε η ίδια μέσω μηνυμάτων και τα προσκαλούσε στο διαμέρισμά της για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Σαρώνει η ιλαρά: Πάνω από 300 κρούσματα σε όλη τη χώρα

Έχουν καταγραφεί επισήμως στα νοσοκομεία πάνω από 150 - Το κίνημα των «αντιεμβολιαστών» και οι ευθύνες για την έξαρση μιας «ξεχασμένης» νόσου - Ποιες ομάδες πληθυσμού είναι απαραίτητο να κάνουν το εμβόλιο

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι Έλληνες παιδίατροι σε ό,τι αφορά την ιλαρά, καθώς εκτιμούν πως το κύμα της νόσου στη χώρα είναι πολύ υψηλότερο από όσο δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

ο απόλυτο μυστικό για να χάνεις βάρος ενώ... κοιμάσαι!

Γίνεται να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου ενώ κοιμάσαι; Κι όμως, το κλειδί για σταθερά πιο αδύνατο σώμα μπορεί να κρύβεται στην πιο... τεμπέλικη δραστηριότητα του ανθρώπινου οργανισμού: τον ύπνο!

Όπως έχει πλέον αποδειχτεί επιστημονικά, ο ύπνος σε χώρο θερμοκρασίας από 15,5 μέχρι 19,4 βαθμούς, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό! Πιο συγκεκριμένα, μία από τις τελευταίες έρευνες πάνω στο θέμα απέδειξε πως όταν κοιμάσαι σε θερμοκρασία 18,8 βαθμών, καις το λιγότερο 7% περισσότερες θερμίδες απ'ότι όταν κοιμάσαι σε πιο θερμούς χώρους.

Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τι δείχνει νέα έρευνα για τα υγρά τους

Τις 122 ουσίες που χρησιμοποιούνται συχνότερα στα υγρά αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες (μεταξύ των οποίων η Ελλάδα) εξέτασε μια νέα έρευνα, με επικεφαλής έναν Έλληνα επιστήμονα και διαπίστωσε ότι όλα τα υγρά περιέχουν τουλάχιστον μια ερεθιστική χημική ουσία, που μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία.

Μπορεί να βρεθεί στο 54122 το άλλο μου μισό;

Λάβαμε ένα μήνυμα από μια αναγνώστρια μας, για το περιβόητο πια 54122, και αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε γιατί θέλουμε να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δυο όψεις του νομίσματος:

Tags: 

Γιατί βαδίζουμε ασυναίσθητα όταν μιλάμε στο τηλέφωνο;

Όταν μιλάνε στο τηλέφωνο, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να βαδίζουν στον χώρο. Αν είναι στο σπίτι τους, τότε απλά βαδίζουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, ενώ αν είναι στον δρόμο τότε συνεχίζουν να βαδίζουν, αλλά συνήθως πιο αργά και με κάποιες στάσεις. Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επιστημονική απόδειξη για τον λόγο που γίνεται αυτό, πολλές μελέτες που σχετίζονται με το θέμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Είναι γνωστό ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος ενεργοποιείται και λειτουργεί καλύτερα, όταν είμαστε όρθιοι και όταν περπατάμε.