Μάρτιος 2017

Κάνοντας… σκι πάνω σε φύλλα του δάσους!

Ο επαγγελματίας σιέρ Candide Thovex απολάμβανε το σνακ του στο δάσος Cantal όταν ένας άλλος σκιέρ τον πλησίασε και του άρπαξε το σνακ από τα χέρια. Τότε μια τρελή καταδίωξη ξεκίνησε, με τους δύο σκιέρ να οργώνουν τα… πεσμένα φύλλα, απολαμβάνοντας τη διαδρομή ανάμεσα από τα δέντρα. Αυτό το διασκεδαστικό βίντεο δημιουργήθηκε από τον RadCow, περιμένοντας να έρθει το χιόνι. “Με την ελπίδα ότι το χιόνι θα πέσει σύντομα για να αποφευχθεί η καταστροφή των σκι μας”, έγραψαν χαρακτηριστικά.

Aνθρώπινος ιστός καρδιάς από ένα φύλλο σπανάκι!

Επιστήμονες από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο του Worcester κατάφεραν να μετατρέψουν ένα φύλλο σπανάκι σε ανθρώπινο καρδιακό ιστό και αυτό αποτελεί σίγουρα επανάσταση στη θεραπεία των κατεστραμμένων οργάνων. Η αναγεννητική ιατρική επιχειρεί να δημιουργήσει λειτουργικούς ανθρώπινους ιστούς από κύτταρα στο εργαστήριο. Οι επιστήμονες έχουν μέχρι στιγμής δημιουργήσει ανθρώπινο ιστό αλλά χωρίς αγγειακό δίκτυο που μεταφέρει το αίμα, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του ιστού να πεθαίνει.

Τρένο περνά μέσα από πολυκατοικία!

Το έκαναν και αυτό οι Κινέζοι. Προκειμένου να μην αλλάξουν τη διαδρομή που έπρεπε να ακολουθήσει ένα τρένο, δημιούργησαν στάση μέσα σε μια πολυκατοικία, δίνοντας λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα. Η πόλη Chongqing στα νοτιοανατολικά της Κίνας, έχει πληθυσμό 49 εκατομμυρίων κατοίκων μέσα σε μόλις 31.000 τετραγωνικά μέτρα.

Γιατί τα πάντα είναι ασπρόμαυρα;

Mπορεί να αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά είδη ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση, αλλά τα πάντα εξακολουθούν να διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν: το ασπρόμαυρο χρώμα τους. Το εντυπωσιακό μαύρο και άσπρο τρίχωμά τους προσελκύει σίγουρα την προσοχή, γεγονός που προκαλεί την εξής εύλογη απορία: «Γιατί ένα φυτοφάγο ζώο να θέλει να τραβήξει τα βλέμματα;». Μία νέα έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο Behavioral Ecology, αναφέρει ότι κατέληξε σε μία νέα θεωρία, αναλύοντας το χρώμα σαρκοφάγων ζώων και πώς αυτό συνδέεται με το φυσικό τους περιβάλλον.

Έως δέκα λεπτά μετά θάνατον λειτουργεί ο εγκέφαλος!

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί, έχοντας ηλεκτρική δραστηριότητα για τουλάχιστον δέκα λεπτά μετά τον θάνατο, αποκαλύπτει καναδική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Canadian Journal of Neurological Studies». Αν και ο θάνατος παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, οι επιστήμονες γενικά θεωρούν ότι η εγκεφαλική δραστηριότητα σταματά περίπου τη στιγμή που σταματά να χτυπά η καρδιά.

Οι Νεάντερταλ «χρησιμοποιούσαν ασπιρίνη»!

Σε περίπτωση πονόδοντου, οι Νεάντερταλ της Ισπανίας φαίνεται πως μασούσαν τον φλοιό από το δέντρο της λεύκας, ο οποίος περιέχει μια ουσία παρόμοια με την ασπιρίνη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιούσαν και τον μύκητα της πενικιλίνης, αποκαλύπτουν δείγματα αρχαίας οδοντικής πλάκας.

To ουρανοκατεβατο 54122 κ οι ελληνες παντου στο συμπαν!

Αγαπητοί μου εξερευνητές των ανωμαλιών του περίπλοκου υπεραπροσαρμοστου μεταBlog, σας διαφωτίζουμε για τους Έλληνες του Πλούτωνα και το 54122 που επιμένει να ενοχλεί την συνεχή και ακούραστή αναζήτηση της μεταφυσικής μας παράφυσης.
Με απλά λόγια ενοχλεί και πάλι ενοχλεί!
Ατέλειωτα μηνύματα, συζητήσεις επ’ άπειρον και τέλος πάντων μπάφιασα! Οπότε αποφάσισα να τελειώνω αλλά πως;
Μέσα από την ιστοσελίδα τους βρήκα το τηλέφωνο και πήρα.
Διαγράφηκα μέσα σε τρία λεπτά κ τώρα μπορώ να συνεχίσω ανενόχλητη την αναζήτηση μου!

Tags: