Ιανουάριος 2017

Η Ελισάβετ «σε δύσκολη θέση» μετά την πρόσκληση Τραμπ στη Βρετανία

Σε πολύ δύσκολη θέση έβαλε τη βασίλισσα της Αγγλίας η απόφαση της Τερέζα Μέι να προσκαλέσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη χώρα σύμφωνα με επικεφαλής του Υπουργείο Εξωτερικών.

Σε επιστολή του προς την εφημερίδα The Times o Λόρδος Ρίκετς ανέφερε πως η απόφαση αυτή της Μέι ήταν πρόωρη.

Έριχνε χάπια στο ποτό τους και μετά τις βίαζε

Το 2009 νεαρός από την Λεμεσό ζητούσε μέσω αγγελίας, οικιακή βοηθό για το σπίτι του με σκοπό να κάνει έρωτα μαζί τους..

Σύμφωνα με την κατάθεση του, τα θύματα του ήταν αλλοδαπές, συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση η κοπέλα ήταν από Βουλγαρία.

Αφού η κοπέλα καθάρισε το σπίτι, ο καταδικασθέν τας της ζήτησε να κάνουν έρωτα, αφού προηγούμενος όπως πάντα αναφέρει είπαν μαζί πότο, στο όποιο τις έβαλε ένα χαλαρωτικό και ένα υπνωτικό χάπι... η συνέχεια της ιστορίας γνωστή.

Πώς δημιουργείται ένα βιβλίο με τον παραδοσιακό τρόπο;

Στις μέρες μας τα βιβλία κατασκευάζονται με βάση τις νέες τεχνολογίες και η βιβλιοδεσία πλέον δεν αποτελεί διαδικασία εντυπωσιασμού όπως στο παρελθόν.

Ωστόσο η κατασκευή ενός βιβλίου με τον παραδοσιακό τρόπο δεν παύει να γοητεύει τον θεατή και για το λόγο αυτό μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο έχει ενδιαφέρον.

Το δέσιμο των σελίδων, το εξώφυλλο, η στοίχιση, η τακτοποίηση, μια ολόκληρη σειρά ενεργειών που προκαλεί θαυμασμό μέχρι το τελικό αποτέλεσμα της απόλαυσης της ανάγνωσης ενός καλού βιβλίου…

Η τύχη των λογαριασμών social media μετά θάνατον

Πιθανότατα έχετε σκεφθεί και τακτοποιήσει τι θα γίνει με τα περιουσιακά σας στοιχεία, ακόμα και τα ακίνητά σας, όταν εγκαταλείψετε τον μάταιο τούτο κόσμο. Τι θα γίνει όμως με τον λογαριασμό σας στο Facebook;

8χρονη πουλούσε τον εαυτό της για 45.000 δολάρια!

Όταν μία αγγελία για πώληση ενός νεαρού κοριτσιού κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η αστυνομία διερεύνησε αμέσως τους γονείς της.

Όπως αποδείχθηκε όμως πίσω από την προσφορά κρυβόταν ένας πολύ νεότερος εγκέφαλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Westfalen-Blatt στη Γερμανία, ένα 8χρονο κορίτσι πρόσφερε προς πώληση τον εαυτό της στην ιστοσελίδα για shpock.com για $ 45.448, συμπεριλαμβανομένης και μία φωτογραφία του εαυτού της.

Ένας άνδρας που είδε την αγγελία, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Πώς να κάνετε κάποιον που ροχαλίζει να σταματήσει

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να βάλει «φρένο» στο ροχαλητό του σκύλου του σκαρφίστηκε ο ιδιοκτήτης του, κωμικός Ταλ Σόλομον. 

 Αφού πρώτα ηχογράφησε το μικρόσωμο τετράποδο ενώ εκείνο ροχάλιζε, ο Σόλομον αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, αναπαράγοντας το βίντεο που δημιούργησε πάνω από το κεφάλι του κατοικίδιού του. 

 Ο σκύλος ξύπνησε από το ίδιο του το ροχαλητό, με το συγκεκριμένο βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνώντας τις 3 εκατ. προβολές στο YouTube. 

Διάβαση φωτίζεται όταν πατάνε οι πεζοί!

Στην Ολλανδία δημιουργήθηκε η πρώτη φωτιζόμενη διάβαση πεζών στον κόσμο σε συνεργασία της ΙBM, μαζί με δημιουργικό γραφείο Ogilvy και Mather.

Το ζήτημα της οδικής ασφάλειας είναι πάντα ένα θέμα που απασχολεί τους ειδικούς και τις Αρχές, καθώς δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.

Οπότε η δημιουργία μιας φωτιζόμενης διάβασης λειτουργεί σαν πείραμα…

Η λειτουργία είναι απλή: Όταν κάποιος πατάει στις γραμμές της διάβασης αυτές ανάβουν καθιστώντας τον πιο καλά ορατό στους οδηγούς, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της προτεραιότητας στους πεζούς.

Γιγάντιες μέδουσες στην Ιαπωνία

Πολλές αναφορές έχουν γίνει από ψαράδες της Ιαπωνίας τους τελευταίους μήνες για μεγάλα κοπάδια μεδουσών που προκαλούν ζημιές στα δίχτυα τους.

Τα νερά στην ανατολική πλευρά της χώρας έχουν καταληφθεί από πολυπληθή κοπάδια μεδουσών που ανήκουν στο είδος Nomura. Οι μέδουσες του είδους είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με διάμετρο που φτάνει τα 2 μέτρα και βάρος που μπορεί να ξεπεράσει τα 200 κιλά.