Νοέμβριος 2016

Βρέθηκε ο χαμένος θησαυρός των Ναζί

O χαμένος χρυσός του Αδόλφου Χίτλερ αξίας άνω των 100 εκατ. λιρών βρίσκεται στον βυθό της Βαλτικής, σύμφωνα με κυνηγούς θησαυρών.

Βρετανός δύτης υποστηρίζει ότι τα χαμένα εκατομμύρια των Ναζί βρίσκονται στο ναυάγιο γερμανικού κρουαζιερόπλοιου, με άλλους ερευνητές να υποστηρίζουν ότι ο χρυσός βρίσκεται ακόμα καλά κρυμμένος σε γερμανικό καταφύγιο.

Ο δύτης Phil Sayers διατείνεται ότι σε βάθος 450 μέτρων στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας και στο κουφάρι του τραγικού κρουαζιερόπλοιου Wilhelm Gustloff βρίσκεται ο αμύθητης αξίας θησαυρός του Χίτλερ.

Στίχοι του Ρίτσου στο Μετρό της Στοκχόλμης!

Το μετρό της Στοκχόλμης είναι από τα ωραιότερα στον κόσμο, τρόπον τινά μια υπόγεια γκαλερί Τέχνης όπου οι επιβάτες απολαμβάνουν μοναδικές δημιουργίες στους τοίχους.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε διαδρομή με το Tunnelbana είναι μια ασύλληπτη εμπειρία, αφού πρόκειται για μια ατέλειωτη γκαλερί τέχνης (η μεγαλύτερη στον κόσμο) μήκους 110 χιλιομέτρων.

Γλυπτά, ζωγραφική, ψηφιδωτά και λοιπά απλώνονται μπροστά στα μάτια όλων, ανάμεσά τους και οι στίχοι του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου από το ποίημά του “Γράμμα στον Ζολιό – Κιουρί”, στη διαδρομή Tensta.

Το νέο μπουκάλι της Coca-Cola θα βγάζει selfies!

Για την προώθηση της καλοκαιρινής καμπάνιας «Coca-Cola Summer Love», η διαφημιστική εταιρεία «Gefen», με έδρα το Τελ Αβίβ, δημιούργησε ένα μπουκάλι με το οποίο ο καταναλωτής μπορεί να απολαμβάνει το αναψυκτικό του, όπου κι αν βρίσκεται, και παράλληλα να βγάζει selfie.

Πρόκειται για ένα ειδικό μπουκάλι που τραβάει φωτογραφίες με την βοήθεια μιας ειδικής πλαστικής κάμερας που είναι ενσωματωμένη πάνω του και μπορεί να τραβά φωτογραφία κάθε φορά που βρίσκεται σε γωνία 70 μοιρών.

Οι προϊστορικοί Ελληνες προτιμούσαν το κρέας από το γάλα!

Η παραγωγή και η χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων ήταν εξαπλωμένη σε όλη τη βόρεια πλευρά της Μεσογείου από την Ανατολία έως την Ισπανία – με εξαίρεση την Ελλάδα, όπου η κτηνοτροφία έδινε έμφαση περισσότερο στο κρέας. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας διεθνούς επιστημονικής έρευνας με ελληνική συμμετοχή.

Μετά τα έξυπνα-τηλέφωνα, έρχονται τα έξυπνα-προφυλακτικά!

Ομάδα 14χρονων μαθητών κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό TeenTech Awards, της Ακαδημίας Isaac Newton στο Ιλφορντ, παρουσιάζοντας το «έξυπνο» προφυλακτικό, το οποίο θα αλλάζει χρώμα όταν «ανιχνεύει» σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το «έξυπνο» προφυλακτικό ονομάζεται S.T.EYE και περιλαμβάνει ένα στρώμα εμποτισμένο με μόρια, τα οποία θα προσκολλούνται στα βακτήρια και τους ιού των πιο κοινών Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων.

Βρήκε στη σοφίτα του τα... λείψανα γυναίκας που εξαφανίστηκε πριν από 40 χρόνια!

Μια μακάβρια ανακάλυψη έκανε ένας άνδρας στην Κάτω Σαξονία στη Γερμανία.

O 33χρονος ανέβηκε στη σοφίτα της αγροικίας του πατέρα του στην περιοχή του Κλόπενμπουργκ και βρήκε τα... λείψανα μιας γυναίκας, καλυμμένα με φύλλα και άχυρα.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο άνδρας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε στη συγκεκριμένη σοφίτα τα τελευταία 40 χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα, κάλεσε την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επεσήμανε πως «η ανακάλυψη αυτή είναι ένα πολύ ασυνήθιστο γεγονός».

Αντί για γκαζόν φύτεψαν κάνναβη σε σχολείο!

Μία απίστευτη γκάφα έκανε ο Δήμαρχος της Μόσχας, καθώς μετά την απόφασή του να βάλει χλοοτάπητα σε σχολείο, οι δάσκαλοι έκπληκτοι αντίκρισαν 230 φυτά κάνναβης.

Σύμφωνα με την Russia Today, οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους απ' όπου οι υπάλληλοι του Δήμου προμηθεύτηκαν τους σπόρους κάνναβης και τον τρόπο με τον οποίο έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα.

Πάντως τα ΜΜΕ στην Ρωσία χαρακτηρίζουν όλη αυτή την ιστορία πρωτοφανή.

Απίστευτη αγγελία: "Δίνω 2.000 ευρώ σε όποιον ανοίξει ένα λουκέτο"

'Φωτιά' έχει πάρει το τηλέφωνο ενός Κρητικού μετά την δημοσιοποίηση μιας άκρως δελεαστικής αγγελίας που έκανε στην εφημερίδα 'Πατρίς' για την προσφορά 2.000 ευρώ σε όποιον καταφέρει να ανοίξει ένα λουκέτο!

Η μικρή αγγελία που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα 'Πατρίς' στο Ηράκλειο, είναι λακωνική, πρωτότυπη αλλά και άκρως δελεαστική:
'2.000 ΕΥΡΩ ΔΙΝΩ σε όποιον ανοίξει ένα λουκέτο' αναφέρει απλά και παρατίθεται και το σχετικό τηλέφωνο όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Απίστευτη ανακοίνωση διαχειριστή πολυκατοικίας: «Θα το... δαγκώσουμε»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ανακοίνωση που έβγαλε διαχειριστής πολυκατοικίας για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Αν και ανορθόγραφη, είναι απολαυστική.

Έβαλε ένα κουίζ στους ενοίκους της πολυκατοικίας δίνοντάς τους τρεις επιλογές.