Μάιος 2016

Selfie φωτογραφίες στην Κεφαλλονιά από παπάδες

Με τίτλο «ξεκινήσαμε» ανακοίνωσε στο Facebook το ξεκίνημα της λιτανείας της ιερής εικόνας της Παναγίας των Σισίων στα Βλαχάτα Κεφαλλονιάς ο πατήρ Κωνσταντίνος Λιοσάτος. Και από κάτω... έπεφταν βροχή τα «like».

Στην διαδρομή της λιτανείας ο πάτερ μάλλον «βαρέθηκε» και είπε να γίνει λίγο πιο «μοδάτος». Έτσι λίγο αργότερα ο πατήρ Κωνσταντίνος Λιοσάτος «ξανακτυπά» με δεύτερη σέλφι και τίτλο: «Λιτανειοσέλφι!!!»

Οι πιστοί της Κεφαλλονιάς δεν έδειξαν να αντιδρούν προς την κίνηση του πάτερ με την τεχνολογία.

Tags: 

Παντρεύτηκε την πεθερά του

Ένας 35χρονος στο Βόλο, διατηρούσε πολύχρονη σχέση με την 32χρονη αγαπημένη του, ωστόσο ο απρόσμενος «έρωτας» τους άλλαξε τα σχέδια.

Η μητέρα της κοπέλας ήταν πολύ ποθητή και σέξι, πράγμα που αναστάτωνε τον σύντροφό της και δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Ο 35χρονος ανέπτυξε ερωτικές σχέσεις με την μητέρα της κοπέλας και διατηρούσαν παράνομο δεσμό για δύο χρόνια σχεδόν.

Το «παράνομο» ζευγάρι αποφάσισε πως θέλουν να ζήσουν την ζωή τους μαζί και έτσι πήραν την μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Tags: 

Μένει με μια ανάσα 22 λεπτά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Το 2010 ο 40χρονος Δανός ελεύθερος δύτης Stig Severinsen πήδηξε σε μια πισίνα γεμάτη με καρχαρίες και κράτησε την αναπνοή του για 20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.

Δύο χρόνια αργότερα, ο ατρόμητος Stig έκανε πάλι το θαύμα του, σπάζοντας το δικό του ρεκόρ, κρατώντας την αναπνοή του για 22 λεπτά! Με μια ανάσα κατάφερε να μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Tags: 

Μια νέα μόδα τέχνης από τα μάτια του Nicolas Amiard

Δείτε πώς θα ήταν οι δημοφιλέστεροι πίνακες του κόσμου αν οι άνθρωποι που απεικονίζονταν, είχαν μεγάλα τατουάζ στο σώμα τους.

O Γάλλος tattoo artist Nicolas Amiard, φαντάζεται πώς θα ήταν οι διάσημοι πίνακες ζωγραφικής αν οι πρωταγωνιστές τους είχαν tattoos, ο Amiard θέλησε να δημιουργήσει ένα μείγμα του κλασικού και του σύγχρονου πολιτισμού.

Ο Nicolas, με μεγάλες καλλιτεχνικές ανησυχίες «λανσάρει» μια νέα πρωτότυπη ιδέα αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει ταλέντο υπάρχουν πρωτότυπα χωρίς αντιγραφές.

Tags: 

Εσύ θα νοίκιαζες την κοπέλα σου για 11.000 ευρώ;

Ο Joey Salads πριν ένα χρόνο έκανε το εξής κοινωνικό πείραμα... Πλησίασε ένα άγνωστο ζευγάρι στον δρόμο και ζήτησε από τον άντρα να του δανείσει την κοπέλα του για ένα βράδυ, δίνοντας του το ποσό των 11,000 δολαρίων.

Στην αρχή η προσέγγισή του ήταν με μηδαμινό δόλο, καθώς το ποσό που έδινε ήταν μόνο 1,000 δολάρια και στη συνέχεια πρόσθεσε άλλα 10,000 δολάρια. Χρειάστηκαν μόνο 2 λεπτά για να πειστεί ο αγαπημένος της κοπέλας και να την «δανείσει» σε έναν άγνωστο για ένα βράδυ.

Tags: 

Ονειρεύτηκε τον κλέφτη και τον υπέδειξε στην αστυνομία

Μια απίστευτη περίπτωση διάρρηξης συνέβη στην περιοχή του Βαρθολομιού, τη Δευτέρα του Πάσχα. Ήταν πρωί γύρω στις 9.30 όταν ένας 47χρονος μπήκε στο σπίτι ενός 28χρονου, την ώρα που ο τελευταίος κοιμόταν.

Ο δράστης άρπαξε από το παντελόνι του θύματος το ποσό των εκατό ευρώ και προσωπικά έγγραφα και μόλις έκανε κίνηση να φύγει, ο 28χρονος ξύπνησε. τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Tags: