Απρίλιος 2016

Πέφτοντας από τα 1200 μέτρα στο χιόνι

Το περιστατικό συνέβη στη πίστα σκι του Königsleiten της Αυστρίας, ένας σκιέρ στη προσπάθειά του για κατάβαση της πλαγιάς είχε μια πτώση όταν του έφυγαν τα πέδιλα.

Ο σκιέρ κάλυψε μια απόσταση 1200 μέτρων, πριν πέσει με 82 χλμ/ώρα στο δίχτυ της ασφάλειας. Ευτυχώς, από τη πτώση δεν τραυματίστηκε σοβαρά μόνο με μερικούς μώλωπες. Ο έμπειρος σκιέρ αν και στο κράνος του είχε τοποθετημένη κάμερα, από το σοκ της πτώσης δεν κατάφερε να τραβήξει βίντεο, ώστε να δει και εκείνος αργότερα από που είχε σωθεί.

Tags: 

Μια Maserati V8 σε δίκυκλο

Σε έκθεση αυτοκινήτου παρουσιάστηκε αυτό το «μεγαθήριο» στη Γενεύη. Η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα έχει κινητήρα V8 της Maserati με κυβισμό 4691cc, που αποδίδει 470 ίππους.

Η μοτοσυκλέτα αγγίζει τα 400 κιλά και είναι η μόνη η οποία παρουσιάστηκε με τέσσερις τροχούς, ίσως και για αυτό έκανε την εμφάνισή της σε έκθεση αυτοκινήτου. Ένα πραγματικά «άπιαστο» όνειρο, καθώς η τιμή της καθορίζεται στα 196.500 ευρώ.

Ο Γαλλικός οίκος, ο οποίος αποκάλυψε την LM 847 Maserati Quad, ήθελε απλώς να εντυπωσιάσει τους λάτρεις της Maserati και να πλησιάσει έτσι και τους φανατικούς δικυκλιστές.

Tags: 

Το νέο εξελίξιμο κουνούπι που έκανε την εμφάνιση του στην Αφρική

Με την πάροδο τον χρόνων όλα στον πλανήτη μας αλλάζουν, όπως φυσικά και η πανίδα. Οι άνθρωποι όντας καταστρέψει το περιβάλλον μας, οι μεταλλάξεις οι οποίες γίνονται είναι τρομακτικές.

Ένα «εξελίξιμο» κουνούπι, έκανε την εμφάνιση του στην Αφρική, το οποίο αγχώνει τους ειδικούς για το τι παρενέργειες προκύπτουν από το τσίμπημά του, καθώς είναι αρκετά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο και έχει περισσότερο τη μορφή της λιβελούλας.

Tags: 

Η σωστή χρονική διάρκεια στο σεξ

Μια συχνή απορία σεξουαλικής φύσεως είναι ποια είναι η «φυσιολογική» διάρκεια στο σεξ. O ψυχολόγος Dr Brendan Zietsch από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία έχει την απάντηση.

Tags: 

Ξετρέλανε τους κριτές μια 70χρονη χορεύτρια στην Ιταλία

Εδώ και λίγες εβδομάδες, η Tomoko, μια γυναίκα 70 χρόνων από την Ιαπωνία που ζει στην Ιταλία εδώ και 43 χρόνια, παρουσιάστηκε στο καστ της παράστασης «Italia, Got Talent».

Η Tomoko παρουσιάστηκε μπροστά στους κριτές με χάρη, ντυμένη με παραδοσιακό κιμονό της Ιαπωνίας και έπειτα από την μικρή συνέντευξη που της έκαναν ξεκίνησε ο χορός της και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η 70χρονη ενώ ξεκίνησε να λικνίζει τα χέρια της, όπως συνηθίζετε ο χορός στη χώρα της, έβγαλε το κιμονό και στη συνέχεια κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες χορεύοντας pole dancing με το σέξυ μαγιό της.

Tags: 

Ο Valentino Rossi με το τρελό σχέδιο στο κράνος του

Ο Ιταλός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο, έχοντας στεφθεί εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θεωρείται από πολλούς ως ο ζωντανός θρύλος του MotoGP.

Ο Rossi εκφράζει τα συναισθήματα του με σχεδία στα κράνη του, άλλοτε τσιγκλάει τους συναγωνιστές του, χιουμοριστικά σχέδια με ήρωες από κόμικς, έχει διαλέξει και σχέδιο για να αποδώσει φόρο τιμής στον Elvis Presley αλλά και αφιέρωμα στους Pink Foyd και το "Wish you were here".

Ανυπομονούμε να δούμε ποια είναι τα επόμενα σχέδια που θα διακοσμήσουν το κράνος του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Tags: 

Δωμάτια μέσα στα φρεάτια υπάρχουν στο Μιλάνο

Μια βόλτα στους δρόμους του Μιλάνου είναι αρκετή για να δείτε ότι τα φρεάτια της πόλης έχουν μετατραπεί σε μικροσκοπικά δωμάτια.

Πρόκειται για τις λεγόμενες εγκαταστάσεις Τέχνης «Borderlife» στις οποίες ο καλλιτέχνης διακοσμεί το εσωτερικό των φρεατίων σαν δωμάτια σπιτιών.

Πλακάκια, ταπετσαρίες αλλά και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα τοποθετήθηκαν με προσοχή μέσα στα φρεάτια που δίνουν την εντύπωση ότι είναι μικρά δωμάτια για ανθρώπους που ζουν σε υπονόμους.

Tags: 

Μια Ferrari F40 στα χιόνια

Από τη στιγμή που είδαμε και αυτό νομίζω πως όλα μπορούν να συμβούν. Ένας ιδιοκτήτης πολυτελούς αυτοκίνητου το «αρμάτωσε» κατάλληλα για να πάει στα χιόνια.

Τοποθέτησε αλυσίδες στο θρυλικό μοντέλο της Ferrari και τρομοκράτησε τους πάντες σε μια ανάβαση σε χιονισμένο τοπίο, με προορισμό την κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου στην Ιαπωνία. Το αυτοκίνητο εκτός από αλυσίδες εξοπλίστηκε και με φώτα Rally αλλά και με σχάρα οροφής για τις αποσκευές του ιδιοκτήτη του.

Tags: