Ιούλιος 2015

15χρονος δολοφόνησε 8χρονη και έκρυψε το πτώμα της.

Βυθισμένοι στη θλίψη είναι οι κάτοικοι της Σάντα Κρούζ των ΗΠΑ μετά την ανατριχιαστική είδηση του θανάτου της 8χρονης Μάντισον Μίντλετον, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε έναν κάδο ανακύκλωσης λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της.

Το 8χρονο κορίτσι δηλώθηκε αγνοούμενο απο τη μητέρα το απόγευμα της Κυριακής. Η Μάντισον εθεάθη τελευταία φορά με το πατίνι της να διασχίζει το δρόμο. Όπως προέκυψε απο την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, υπεύθυνος για τον θάνατο της 8χρονης είναι ένα 15χρονο αγόρι που μένει δύο σπίτια πιο κάτω απο το δικό της.

Tags: 

Ένα ξεχασμένο ερωτικό παιχνίδι...!

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ένας γυναικολόγος στη Βρετανία με αυτό που ανακάλυψε στον κόλπο μίας ασθενούς του. Η κοπέλα είχε μέσα της ένα δονητή μήκους 12 εκατοστών, ξεχασμένο εκεί για περίπου 8 μήνες. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα η 28χρονη να υποφέρει όλο αυτό διάστημα απο μολύνσεις και πόνους.

Όπως ανέφερε και στο γιατρό που την εξέτασε, δεν είχε καμία γνώση πως κουβαλούσε τόσο καιρό ένα ερωτικό παιχνίδι μέσα της, υποψιασμένη πως συνέβη μία βραδιά αχαλίνωτου ξεφαντώματος και υπέρογκης κατανάλωσης αλκόολ.

Tags: 

Μαχαίρωσε τη σύζυγο του επειδή του έκανε παράπονα για το facebook.

Τραγική κατάληξη είχε ο τσακωμός μεταξύ μίας νεαρής Βουλγάρας και του 30χρονου Πακιστανού συζύγου της, εξαιτίας του facebook. Η νεαρή γυναίκα κατηγόρησε τον 30χρονο πως συνομιλεί με άλλες γυναίκες και φλερτάρει ασύστολα.

Ο 30χρονος, εκνευρισμένος απο την κατηγορία, μαχαίρωσε τη γυναίκα στο πρόσωπο και στο στήθος, αφήνοντας την να χαροπαλεύει για τη ζωή της. Στην πορεία, βρήκε στο δρόμο γεμάτος αίματα και σε κατάσταση αμόκ, σταμάτησε ένα διερχόμενο αμάξι και ομολόγησε πως είχε μόλις μαχαιρώσει τη σύζυγο του.

Tags: 

Να τί παθαίνεις άμα δεν κάνεις σεξ για 2 μήνες!

Όλα τα ζευγάρια έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή. Ένας μήνας μπορεί να ιδιαίτερα δραστήριος σεξουαλικά ενώ ο επόμενος να είναι περίοδος ξηρασίας.

Ένας άντρας απο τη Βρετανία αποφάσισε να γκρινιάξει επίσημα στη γυναίκα του σχετικά με το γεγονός οτι δεν κάνουν συχνά σεξ. Έκατσε λοιπόν και κατέγραψε για δύο μήνες όλες τις απόπειρες του για να κάνει σεξ με τη σύζυγο του, καθώς και όλες τις απαντήσεις της.

Tags: 

Ινδία: Την έκαψαν ζωντανή διότι αρνήθηκε να τους δωροδοκήσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της βόρειας Ινδίας, όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά απο εκτεταμένα εγκαύματα τα οποία υπέστη απο αστυνομικούς διότι αρνήθηκε να τους δωροδοκήσει.

Η 40χρονη γυναίκα είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να παραλάβει τον άνδρα της, ο οποίος κρατείτο για ανάκριση. Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν χρήματα για να τον αφήσουν να φύγει, εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει και τους απείλησε με καταγγελία.

Tags: 

Κάνουν μπράτσα με ενέσεις λαδιού και αλκόολ.

Μία νέα μόδα με καταστρεπτικές για τον οργανισμό συνέπειες έχει κάνει την εμφάνιση της και έχει ήδη προκαλέσει δεκάδες σάλο παγκοσμίως, αφού ολοένα και περισσότεροι την επιλέγουν για να διαμορφώσουν το σώμα των ονείρων τους.

Η εν λόγω μόδα ακούσει στο όνομα Synthol και είναι μία χημική ουσία η οποία προκαλεί διόγκωση των μυών και έτσι ο χρήστης καταλήγει με εξωπραγματική μυική διάπλαση. Το υλικό αυτό όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ανέπτυξαν βαριά μόλυνση και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση για να σωθεί ο ασθενής.