Μάιος 2015

Ρόδος: Τουρίστρια έχασε τη ζωή της μετά απο αλλεργικό σοκ.

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Amanda Thompson, μίας 50χρονης Βρετανίδας, η οποία βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα μάλιστα δύο παιδιών, βρισκόταν για διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου, όπου είχε δώσει λεπτομερείς και σαφείς οδηγίες σχετικά με την διατροφή της, καθώς ήταν αλλεργική σε αρκετά προϊόντα τα οποία θα έπρεπε οπωσδήποτε να λείπουν απο τη διατροφή της.

Tags: 

Ιαπωνία: Πέταξε τις στάχτες της συζύγου στην...τουαλέτα.

Την οργή προς την προσφάτως αποθανούσα γυναίκα του θέλησε να εκφράσει ένας 68χρονος άντρας απο την Ιαπωνία, ο οποίος, λίγες μόλις μέρες μετά το θάνατο της, αποφάσισε να την εκδικηθεί, ρίχνοντας τις στάχτες της στην τουαλέτα.

Το φρικιαστικό γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας, μετά απο μία μακάβρια ανακάλυψη που έκαναν σε ένα εστιατόριο, βρίσκοντας κομμάτια οστού στις τουαλέτες.

Όπως αποδείχθηκε, οι στάχτες της αποθανούσας (που περιείχαν ακόμα θραύσματα οστών) ταξίδεψαν μέσω των αποχετεύσεων και κατέληξαν σε διάφορα σημεία.

Tags: 

Τρολάρισμα απο την...Aguilera!

Είναι μία απο τις μεγαλύτερες φωνές της παγκόσμιας πουσικής σκηνής. Έχει ήδη κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στις ντίβες της μουσικής ενώ έχει κατακτήσει τους απανταχού θαυμαστές της, οι οποίοι ταξιδεύουν απο ήπειρο σε ήπειρο για να την απολαύσουν σε μία απο τις συναυλίες της.

Ο λόγος φυσικά για την Κριστίνα Αγκιλέρα, η φωνή της οποίας την έκανε να ξεχωρίσει απο νωρίς. Είναι πλεόν μία απο τις λίγες καλλιτέχνιδες που δεν έχουν απασχολήσει τα μίντια με τίποτα άλλο παρά τις επαγγελματικές της επιτυχίες.

Tags: 

Πήγαινε τουαλέτα…αν τολμάς!

Μία ξεκαρδιστική φάρσα για το προμόσιον γνωστής μάρκας τηλεόρασης σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι της εν λόγω εταιρείας και έτσι τοποθέτησαν τηλεοράσεις μέσα σε αντρικές τουαλέτες!

Μόλις ένας ανυποψίαστος άντρας έμπαινε για να κάνει την ανάγκη, η οθόνη ακριβώς απο πάνω άναβε και μία πανέμορφη γυναίκα έκανε την εμφάνιση της!

Μόνο που φαίνεται σαν να παρακολουθεί κανονικά μέσα απο την οθόνη!!! Οι άντρες φυσικά κόμπλαραν και αγχώθηκαν αρκετά, καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν είναι αληθινό ή όχι!

Δείτε τα ξεκαρδιστικά πλάνα:

Tags: 

Εσύ θα έτρωγες ένα ζωντανό καλαμάρι;

Τα καλαμάρια θεωρούνται μία ιδιαίτερη λιχουδιά για πολλούς πολιτισμούς και μπορούμε να τα απολαύσουμε σε πολλές ενδιαφέρουσες εκδοχές.

Είτε ψητά, είτε τηγανητά, είτε με κάποια συνοδευτική σάλτσα, τα καλαμάρια έχουν μία πολύ ιδιαίτερη γεύση και είναι αγαπητά απο μικρούς και μεγάλους. Έχετε σκεφτεί όμως τί γεύση έχει ένα ωμό καλαμάρι;

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, στην Ιαπωνία θεωρείται μεγάλη παράδοση και είναι μία τελετή που πραγματοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Παρακολουθήστε τα ιδιαίτερα πλάνα:

Tags: 

Νιού Τζέρσεϊ: Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορετικούς μπαμπάδες.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε μία νεαρή κοπέλα, η οποία απευθύνθηκε σε δικαστήριο για να διεκδικήσει διατροφή για απο τον πρώην σύντροφο της για τα δίδυμα αγοράκια που μόλις είχε γεννήσει.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το δικαστήριο ζήτησε απο τη νεαρή να πραγματοποιηθούν εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πατρότητα των διδύμων. Τα αποτελέσματα όμως τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα δίδυμα αδερφάκια προέρχονταν απο διαφορετικούς μπαμπάδες.

Tags: 

Όταν η ζήλια ξεπερνάει κάθε όριο.

Κυριολεκτικά τρελαμένη απο τη ζήλια φαίνεται πως είναι η Shaynna Sims, η γυναίκα που έφτασε στο σημείο να χαρακώσει το πρόσωπο της νεκρής πρώην του συντρόφου της, την ώρα που εκείνη κηδευόταν.

Η Sims πήγε στο χώρο όπου πραγματιποιούταν η νεκρώσιμη τελετή και χάραξε το πρόσωπο της νεκρής απο τη ρίζα των μαλλιών ως την άκρη της μύτης. Αυτό όμως δεν της ήταν αρκετό και έτσι προχώρησε παρακάτω, χαλώντας το μακιγιάζ και κόβοντας τούφες απο τα μαλλιά της θανούσας και όλα αυτά μπροστά στους έντρομους συγγενείς της νεκρής κοπέλας.

Tags: 

Άγριος ξυλοδαρμός στην Πρέβεζα.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άτυχος ντελιβεράς, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια το βράδυ της Πρωτομαγιάς απο μία ομάδα Ρομά, οι οποίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο για το φαγητό που παράγγειλαν.

Συγκεκριμένα, ο ντελιβεράς μετέφερε την παραγγελία στον καταυλισμό που βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή της Πρέβεζας. Μόλις κατέφτασε και πήγε να παραδώσει την παραγγελία, οι Ρομά αρνήθηκαν να πληρώσουν και επειδή εκείνος επέμενα πως έπρεπε να πληρωθεί προκειμένου να αφήσει το φαγητό, εκείνοι του επιτέθηκαν και τον άφησαν σχεδόν αναίσθητο.

Tags: