Φεβρουάριος 2015

Magic: Η «μαγική» εφαρμογή που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας.

Μία νέα υπηρεσία, σε μορφή εφαρμογής, κάνει το ντεμπούτο της και έρχεται για να πραγματοποιήσει και τα πιό τρελά μας όνειρα, με μοναδική προϋπόθεση να είναι νόμιμα και φυσικά να μπορούμε να καλύψουμε το κόστος.

Η υπηρεσία Magic λειτουργεί με το εξής απλό τρόπο: ο χρήστης στέλνει sms στην υπηρεσία, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, επί καθημερινής βάσεως. Οι υπάλληλοι της εταιρίας επεξεργάζονται το αίτημα, στέλνουν απάντηση επιβεβαίωσης στον χρήστη και λίγες μέρες μετά, η επιθυμία τους υλοποιείται!

Tags: 

Δείτε τί τρώει αυτή η γυναίκα-bodybuilder!

Tο να είσαι bodybuilder δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί αφοσίωση, αυτοέλεγχο, σκληρή προσπάθεια, έντονη άσκηση και πάνω απο όλα...γερό στομάχι, αφού οι θερμίδες που πρέπει να καταναλώνει κανείς όταν βρίσκεται σε φάση bodybuilding πρέπει να είναι απόλυτα μετρημένες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Rene Campbell, μία βρετανίδα επαγγελματίας bodybuilder, η οποία για να διατηρήσει το κορμί της στα απαραίτητα επίπεδα, ακολουθεί μία πολύ συγκεκριμένη διατροφή, σύμφωνα με την οποία, πρέπει να καταναλώνει 5000 θερμίδες την ημέρα.

Tags: 

Άνοιξε η γη και τους κατάπιε.

Άγιο…είχε ένα, κατά τ’άλλα, άτυχο ζευγάρι, το οποίο περπατούσε ανέμελο στο δρόμο μέχρι που…άνοιξε κυριολεκτικά η γη και το κατάπιε!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο, στη Νότια Κορέα. Το ζευγάρι περπατάει ανυποψίαστο πάνω στο πεζοδρόμιο, μέχρι που ανοίγει μία τεράστια τρύπα ακριβώς κάτω απο τα πόδια τους και πέφτουν μέσα.

Στήθηκε κανονική επιχείρηση διάσωσης για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών, ενώ χρειάστηκε περίπου μία ώρα μέχρι να τους βγάλουν, καθώς η τρύπα είχε βάθος περισσότερα απο 3 μέτρα.

Tags: 

Πανικό στις ΗΠΑ με την προβολή της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι».

Πανικός και εκατοντάδες συλλήψεις είναι μέρος των όσων συνέβησαν τις πρώτες μέρες της προβολής της πολυαναμενόμενης ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», η οποία ομολογουμένως έσπασε ταμεία και προκάλεσε παραλήρημα.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, υπήρξαν πολλές συλλήψεις και δεν ήταν εύκολες, αφού οι παραβάτες του νόμου ήταν συνήθως ημίγυμνοι. Και να τί ακριβώς είχε συμβεί.

Tags: 

ΗΠΑ:Δεν θα πιστέψετε τί πουλάει αυτή η γυναίκα!

Κι όμως, το γυναικείο μυαλό και δή το γυναικείο, επιχειρηματικό μυαλό είναι κάτι που δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας κάνει να απορούμε!

Η επόμενη είδηση μπορεί να σας ξαφνιάσει, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή! Μία νεαρή γυναίκα απο το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να ανοίξει την ολόδικη της μικρή επιχείρηση και να πουλάει...το μητρικό της γάλα.

Tags: 

Δείτε τί έκανε για να σώσει το σκύλο του.

Κι όμως, υπάρχουν ήρωες. Σίγουρα όλοι όσοι έχετε ή έστω είχατε κάποια στιγμή στη ζωή σας κάποιο κατοικίδιο και ειδικότερα σκύλο, θα ταυτιστείτε έντονα με το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, το οποίο είναι πολύ συγκινητικό και δείχνει την πραγματική αγάπη και το απίστευτο δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ ανθρώπου και σκύλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας σκύλος έχει πέσει σε μία παγωμένη λιμνούλα και ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να φτάσει σε αυτόν πάση θυσία, σπάζοντας τον πάγο με τα γυμνά του χέρια.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί έκανε για να ξεπαρκάρει.

Στιγμές απείρου κάλους έζησαν όσοι βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στο πάρκινγκ του καταστήματος Piggly Wiggly, στο Ουϊσκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών, με τα όσα αντίκρυσαν.

Ένας 93χρονος άντρας, στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει και να φύγει, κατάφερε να τρακάρει συνολικά 9 άλλα οχήματα, τα οποία βρίσκονταν παρκαρισμένα επίσης στο πάρκινγκ δίπλα του.

Tags: 

Σοκ με δύο νεκρούς στα Χανιά.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση των δύο ηλικιωμένων που βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό Σφηνάρι Κισσάμου, στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται απο τα τοπικά μέσα, πρόκειται για παντρεμένο ζευγάρι, πολύ αγαπητό μάλιστα στην τοπική κοινωνία. Ο άντρας έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα, ενώ η γυναίκα είχε βαριές κακώσεις στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ιατροδικαστής και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων.

Tags: 

70χρονος δικυκλιστής έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος.

Με αρκετές εκδορές και μία ελαφριά διάσειση μεταφέρθηκε ένας ηλικιωμένος άντρας, μετά απο ατύχημα που είχε, οδηγώντας το μηχανάκι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 70χρονος άντρας επέβαινε σε μηχανάκι μικρού κυβισμού, χωρίς μάλιστα να φορά κράνος ή οποιαδήποτε άλλη προστασία. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ηλικιωμένος δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε τζαμαρία καταστήματος στη μικρή Έβανς, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Tags: 

Τραγικό δυστύχημα με ένα νεκρό στην Ποσειδώνος.

Μοιραίο απεδείχθη για έναν νεαρό άντρα το τροχαίο περιστατικό που συνέβη χθες τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι του ΣΚΑΙ, το ένα από τα δύο οχήματα είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς Γλυφάδα, ενώ το άλλο του έκλεισε την πορεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά και εν συνεχεία να τουμπάρουν.

Tags: 

Σελίδες