Σεπτέμβριος 2014

Στην κορυφή του περιοδικού Forbes o Dr. Dre.

Είναι χρόνια στην κορυφή των charts και είναι το μεγάλο μυαλό πίσω απο πολλές μουσικές επιτυχίες και παραγωγές. Οι συνεργασίες του με άλλους καλλιτέχνες είναι εντυπωσιακές και το όνομα του φιγουράρει πλέον στην κορυφή των πλουσιότερων χιπχόπερς όλων των εποχών, όπως παρουσιάστηκαν στην λίστα του περιοδικού Forbes.

Αν και έχουμε να ακούσουμε καιρό κάτι απο αυτόν, ετοιμάζει τώρα νέο δίσκο, ο οποίος σίγουρα θα συναρπάσει. Το γεγονός όμως που θα σας εκπλήξει είναι το πώς απέκτησε το αστρονομικό ποσό των 620 εκ. δολλαρίων ως ετήσιο κέρδος.

Tags: 

Ο καλύτερος παρτενέρ για χορό!

Το μυστικό για ένα καταπληκτικό χορό είναι ένας παρτενέρ που πραγματικά ξέρει να χορεύει. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία κοπέλα με εμφανές το ταλέντο στο χορό αλλά αυτό που θα σας εκπλήξει είναι το πόσο ταλαντούχος είναι ο χορευτής που τη συνοδεύει!

Tags: 

26η Σεπτεμβρίου:Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης.

Η 26η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατνισύλληψης και είναι αφιερωμένη στο δικαίωμα της κάθε γυναίκας να επιλέγει η ίδια πότε και κάτω απο ποιές συνθήκες θα μείνει έγκυος.

Η απελευθέρωση της γυναίκας, η φιλελευθεροποίηση των σεξουαλικών σχέσεων, η μάστιγα του Aids και τα δημογραφικά στοιχεία, είναι μερικές από τις παραμέτρους που δημιουργούν νέα δεδομένα και απαιτήσεις για την ανάγκη λήψης αντισυλληπτικών μέτρων, καθώς επίσης και η ανάγκη να μειωθεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των εκτρώσεων.

Tags: 

Η γυμνή...σεξοθεραπεύτρια!

Μπορεί να θεραπεύσει άτομα που πάσχουν απο εθισμό στο σεξ. Μπορεί να επαναφέρει τη χαμένη οικειότητα που πολλοί αναζητούν. Και τα κάνει όλα αυτά ενώ είναι γυμνή!

Πρόκειται για την 28χρονη θεραπεύτρια Sarah White, η οποία, χάρη στη γύμνια της μπορεί να γιατρέψει όλους τους άντρες που είναι εθισμένοι στο πορνό. Η γύμνια, όπως λέει, τους βοηθά να χαλαρώσουν και να εκμυστηρευτούν στην ίδια πράγματα που πολύ δύσκολα θα αποκάλυπταν σε κάποιον άλλο θεραπευτή.

Tags: 

Γατόφιλος έπεσε θύμα απάτης!

Θύμα απάτης έπεσε ένας φιλόζωος απο το Παρίσι και κατέληξε μείον 1.500 ευρώ.

Ο 40χρονος άντρας θέλησε κάποια στιγμή να αποκτήσει μία γάτα-σφίγγα, την γνωστή σε όλους ράτσα λόγω της ιδιαιτερότητας της που την κάνει να μην έχει τρίχωμα και την καθιστά το ιδανικό κατοικίδιο για άτομα που υποφέρουν απο αλλεργίες.

Η συγκεκριμένη ράτσα έχει αρκετά υψηλό κόστος, κάτι το οποίο δεν ενδιέφερε τον καλόκαρδο γατόφιλο, ο οποίος ξεχύθηκε αμέσως στον πυρετό της αναζήτηση με σκοπό να βρει την κατάλληλη γι’αυτόν γάτα.

Tags: 

Αγγλία : «Σήκωσαν» το πεζοδρόμιο!

Το πρωτοφανές αυτό σκηνικό συνέβη στο Kent της Αγγλίας, όπου ληστές κατάφεραν και λήστεψαν ολόκληρο πεζοδρόμιο!

Στήνοντας πλαστικά προστατευτικά για να δώσουν την εντύπωση πως γίνονται κάποια έργα στο συγκεκριμένο σημείο, κατάφεραν ανενόχλητοι να ξηλώσουν μία προς μία τις πολύτιμες πλάκες που κοσμούν το πεζοδρόμιο, το οποίο οδηγεί στο ιστορικό κέντρο του Rochester.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εξέδωσε η εφημερίδα Daily Mail,οι πλάκες αφαιρέθηκαν απο το δρόμο St Margaret’s Street, το μήκος τους φτάνει τα 22 μέτρα, ενώ η αξία τους υπολογίζεται στις 7.000 λίρες.

Tags: 

Συνέλαβαν μεθυσμένο οδηγό αναπηρικού αμαξιδίου!

Στις δικαστικές αίθουσες κινδυνεύει να οδηγηθεί ένας 20χρονος Νορβηγός, αφού τον έπιασε η αστυνομία να οδηγεί το αναπηρικό του αμαξίδιο υπο την επήρεια αλκοόλ.

Ο Θόργκεϊρ Μπενγιάμινσεν, ο οποίος πάσχει απο μυική δυστροφία, επέστρεφε σπίτι του μετά απο ένα πάρτυ, στο οποίο και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Λόγω του χιονιού που υπήρχε στο πεζοδρόμιο, ο νεαρός αναγκάστηκε να κατέβει και να συνεχίσει τη διαδρομή του απο το δρόμο, υπολογίζοντας πως θα μπορέσει να ξανανέβει πίσω στο πεζοδρόμιο λίγο πιο κάτω, που το χιόνι είχε σκουπιστεί.

Tags: 

Ένα ενυδρείο-μινιατούρα!!!

Ένα εντυπωσιακό και συνάμα μικροσκοπικό ενυδρείο είναι η τελευταία δημιουργία του Anatoly Konenko, ενός Ρώσσου καλλιτέχνη που ασχολείται τα τελευταία δέκα χρόνια με την κατασκευή μικρογραφιών.

Το λιλιπούτιο αυτό ενυδρείο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα ενυδρεία κανονικού μεγέθους, καθώς είναι φτιαμένο απο συνθετικό γυαλί που το κάνει πολύ ανθεκτικό. Έχει διαστάσεις 30 x 24 x 14 mm και είναι απολύτως λειτουργικό.

Στο ιδιαίτερο αυτό ενυδρείο ζει πραγματική άλγ στο βυθό, ενώ κάτοικοι είναι 5 μικροσκοπικά ψαράκια, το μέγεθος των οποίων δεν ξεπερνά τα 4mm.

Tags: 

Έπαθε σοκ μόλις είδε το λογαριασμό.

Μεγάλο σοκ περίμενε έναν άτυχο Αυστραλό, ανοίγοντας τον λογαριασμό του κινητού του τηλέφωνου.

Ο νεαρός άντρας βρισκόταν σε διακοπές στο Λονδίνο όταν κάποιος του έκλεψε μέσα απο την τσέπη του παλτού του το κινητό του. Γυρίζοντας πίσω στην πατρίδα, τον περίμενε ένας υπέρογκος λογαριασμός ο οποίος έφτανε τις 571.000 δολλάρια.

Απο ό,τι φαίνεται, ο ληστής χρησιμοποίησε το κινητό για να κάνει όσες περισσότερες κλήσεις μπορούσε και όπως φάνηκε στο λογαριασμό, τα κατάφερε μια χαρά.

Tags: 

Τροφές κατά του καρκίνου.

Πρόκειται για την ασθένεια που μας τρομοκρατεί περισσότερο από κάθε άλλη. Ευτυχώς, νέα φάρμακα, εξελιγμένα εμβόλια, πρωτοποριακά μηχανήματα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, με στόχο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τον καρκίνο.

Υπάρχουν όμως και τρόποι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τον οργανισμό μας ενάντια σε αυτό τον αγώνα. Με τη βοήθεια συγκεκριμένων τροφών και με μικρές αλλαγές στη διατροφή μας, ενισχύουμε την άμυνα του οργανισμού μας.

Δείτε ποιές είναι :

1. Πορτοκάλι

2. Φράουλες

3. Ντομάτες

4. Μπρόκολο

Tags: 

Σελίδες