Αύγουστος 2014

Θάνατος απο dildo!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άντρας απο το Λονδίνο επειδή ντρεπόταν να επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο.

Ο 50χρονος άντρας,χρησιμοποίησε κάποια στιγμή έναν δονητή,τον οποίο όμως δεν κατάφερε να τον ξαναβγάλει απο τον πρωκτό του.Παρέμεινε στο σπίτι του ξαπλωμένος,με αφόρητους πόνους μέχρι που κάποιος φίλος τον πήρε σηκωτό και μετέφερε σε κοντινή κλινική.

Tags: 

Εμπρησμός με μπέϊκον!

Φωτιά έβαλε στο σπίτι του αγαπημένου της μία 32χρονη γυναίκα απο την Utah των HΠΑ.
Η Cameo Adawn Crispi,ένα βράδυ και αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ,οδήγησε μέχρι το σπίτι του πρώην φίλου της και του έβαλε φωτιά.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι για προσάναμμα χρησιμοποίησε ένα κιλό...μπέϊκον!!!!Παραβίασε την πόρτα,μπήκε μέσα,άναψε ένα απο τα μάτια της κουζίνας και έβαλε επάνω το μπέϊκον,το οποίο σιγά σιγά λαμπάδιασε και έτσι σε λιγότερο απο μία ώρα το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Tags: 

Γερμανική υποχώρηση

Είναι γνωστό πλέον σε όλους πως κολοσιαία εταιρία Γερμανικών συμφερόντων λάδωνε κυβερνήσεις για να παίρνει απεύθείας προμήθειες για δημόσια έργα.
Μετά την Ελλάδα ακολούθησαν ουκ ολίγες ευρωπαικές χώρες οι οποίες διέταξαν προανακρίσεις σε ότι είχε να κάνει με προμήθειες απο την εν λόγω εταιρία.

Tags: 

Ψεύτικα πτυχία στο υπουργείο ανάπτυξης!!!

Μεγάλη έρευνα για ξεσκαρτάρισμα των υπαλλήλων στο Υπουργείο Ανάπτυξης,έφερε στο φως 138 άτομα που δούλευαν χωρίς να έχουν το πτυχίο που είχαν δηλώσει.
Οι 76 απο αυτούς είχαν καταθέσει ψεύτικα πτυχία ενω οι υπόλοιποι δεν είχαν ούτε ενα πτυχίο.
Στους 76 ασκήθηκε αμέσως δίωξη για πλαστογραφία και στους υπόλοιπους κατατέθηκε μήνυση \με άμεση απαίτηση όλων των μισθών που είχαν πάρει σε όλα τα χρόνια συν τις προσαυξήσεις φόρων.

Tags: 

Μυστήριο...

Ανεξήγητη παραμένει η δολοφονία 36χρονου πακιστανού στην οδό Σωκράτους τον περασμένο Ιούλιο.
Θυμίζουμε πως ο 36χρονος είχε βρεθεί με τεμαχισμένα άκρα πάνω σε ενα ζωγραφισμένο στην άσφαλτο αστέρι,που είχε γύρω του σημάδια απο πέντε διαφορετικού χρώματος κεριά.
Οι γνώστες του αποκρυφισμού όταν ζητήθηκε η γνώμη τους είπαν ξεκάθαρα πως πρόκειται για τελετή μαύρης μαγείας και εφιστούν την προσοχή στους αστυνομικούς γιατί όπως λένε θα δούμε και χειρότερα...

Tags: 

Το άγνωστο ειδύλλιο του Κώστα Τσάκωνα!!!

Κρατούσε χρόνια η κρυφή σχέση του γνωστού ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα με γνωστή και μη εξαιρετέα πασίγνωστη περσόνα...
Ο συμπαθής και δημοφιλής ηθοποιός για πάνω απο 7 χρόνια είχε συνάψει κρυφές σχέσεις με την γνωστή τρανσέξουαλ Ευα Κουμαριανού.
Οι κακές γλώσσες λένε πως σχεδίαζαν ακόμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι που η πληθωρική Εύα αποφάσισε να την κάνει για άλλες πολιτείες...

Tags: 

Πατσάς με άποψη...

Στα μεγαλύτερα και ακριβότερα εστιατόρια της Γαλλίας σερβίρεται πλέον ο γνωστός σε όλους μας πατσάς...
Έχοντας άρει την απαγόρευση που αφορούσε στα εντόσθια των ζώων βρέθηκε η ευκαιρία να σερβιρισθεί επιτέλους η νόστιμη συνταγή του πατσά στην προσφιλή χώρα της Γαλλίας.
Ποικιλίες κοιλιά,ποδαράκια αλλα και gourmet συνθέσεις αποκαλούσαν τον διακαή πόθο των πιο γνωστών chef.
Όσοι είστε φίλοι του ιδιότυπου αυτού φαγητού και ταξιδεύετε στην πόλη του φωτός μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το έδεσμα αυτό απο τα χέρια των πιο γνωστών chef του κόσμου!!!

Tags: 

Ο Καραγκιόζης ταξιδεύει μέχρι την Κίνα.

Ο αγαπητός σε όλους χαρακτήρας του Καραγκιόζη,γίνεται τώρα επιτυχία και στην μακρινή Κίνα.

Ένας Έλληνας μετανάστης,ο οποίος μετακόμισε εκεί πριν απο χρόνια για επαγγελματικούς λόγους,θέλησε να μεταφέρει την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την ιδιόμορφη αυτή φιγούρα και στους μακρινούς μας φίλους που,ως γνωστόν,εκτιμούν και αυτοί ιδαίτερα το θέατρο σκιών.

Έτσι,ξεκίνησε να δίνει στο δρόμο παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους,με μεγάλη επιτυχία και έχει φιλοξενηθεί και σε πολλές εκπομπές στην τηλεόραση.

Tags: 

Γιάννης Μηλιώκας

Ο Γιάννης Μηλιώκας είναι Έλληνας τραγουδοποιός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1950. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά» έγιναν επιτυχίες σταθμοί στην ελληνική μουσική. Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο "Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων" από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Tags: 

Σελίδες