Φεβρουάριος 2014

Νέα Disneyland στην Κύπρο

Μετά την Φλόριδα και το Παρίσι, ήρθε η σειρά της Κύπρου να αποκτήσει τη δική της Disneyland, σε έκταση μέχρι 500.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η κυβέρνηση της χώρας, ενέκρινε τη δημιουργία "Πολυθεματικού και Ψυχαγωγικού Πάρκου που θα αποτελεί από μόνο του Ενοποιημένη Ανάπτυξη Μεγάλων και Σύνθετων Χρήσεων και θα περιλαμβάνει ευρύ φάσμα ευκαιριών ψυχαγωγίας, βασισμένο σε πολλές θεματικές ενότητες (τύπου Disneyland".

Εσείς ποιά πιστεύετε πως είναι τα χειρότερα τρόφημα;

1. Το επεξεργασμένο κέας, όπως τα χοτ ντογκ, τα λάντσιον μιτ, κτλ. Περιέχουν πολλές θερμίδες, λιπαρά και αλάτι. Η συχνή κατανάλωση τέτοιων προϊόντων, οδηγεί σε χοληστερίνη, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιοπάθιες και καρκίνο.

2. Αναψυκτικά. Είναι από τα πρώτα τρόφιμα που συνιστούν οι γιατροί να κόψουμε μαχαίρι. Συνδέονται με βλάβες στα νεφρά, καρκίνο και υψιλή αρτιριακή πίεση

Κολομβία: Να απαγορευτεί η Shakira

Ξέρουμε πως οι γοφοί της Shakira δεν λένε ψέματα, αλλά μήπως διαφθείρουν; Αυτό το ερώτημα απεύθυνε ο Marco Fidel Ramirez, βουλευτής της Μποκοτά, ο οποίος ζήτησε να απαγορευτεί το τελευταίο βίντεο της "Can't Remember To Forget You", ώς "ανήθικο".

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε την Shakira να χορεύει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, όπως επίσης να χαϊδεύεται με την πανέμορφη Rihanna όσο καπνίζουν πούρα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Ramirez, "το βίντεο περιέχει εικόνες που δεν θα βοηθούν στην συναισθηματική ανάπτυξη των νέων. Προάγει την ανηθικότητα".

Πιο ποθητή γυναίκα για το 2014 η... Ντάινερς Ταργκάριεν!!!

Την Εμίλια Κλαρκ, γνωστή από τον ρόλο της Ντάινερς Ταργκάριεν στο Παιχνίδι του Στέμματος επέλεξαν περίπου 1.000.000 αναγνώστες του ανδρικού web portal Askmen σαν την πιο ποθητή γυναίκα του 2014.

Η δημοσκόπηση αφορούσε τις 99 πιο ποθητές γυναίκες για το 2014, και όπως ήδη είπαμε, περισσότεροι από 1 εκατομύριο συμμετέχοντες αποφάσισαν πως η κορυφή ανήκει στην Νταϊνέρις Ταργάριεν.

Εκπληκτική διασκευή του Thunderstruck των AC/DC

Όταν βλέπεις ένα βίντεο με ανθρώπους ντυμένους με στολές του 17ου αιώνα και μετά βλέπεις 2 τσελίστες να βγαίνουν μπροστά και να ξεκινούν να παίζουν, σίγουρα δεν περιμένεις ότι θα ακούσεις κάτι διαφορετικό από κλασική μουσική.

Φανταστείτε την έκπληξή μας όταν είδαμε πως μετά το πρώτο λεπτό, οι τσελίστες το γύρισαν σε μια εκπληκτική διασκευή του "Thunderstruck" του μέταλ συγκροτήματος AC/DC. Κι όχι απλά διασκευάζουν το τραγούδι, δίνουν μία πιό ροκ παράσταση που δεν έχουμε δεί όμοιά της.

Ελπίζουμε να τους απολαύσετε κι εσείς όσο κι εμείς.

Βιέννη: Μια πόλη για να ζείς!

Η πόλη με την υψηλότερη ποιότητα ζωής σε παγκόσμια κλίμακα και για το 2014 αναδείχθηκε η Βιέννη, για τέταρτη φορά τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας ξανά την πρώτη θέση στον κατάλογο των 223 μητροπόλεων του κόσμου, που αξιολογεί σε μεγάλη της έρευνα σε ετήσια βάση, η γνωστή διεθνής εταιρεία συμβούλων Mercer, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Ετοιμάζεται για γάμο ο Johnny Depp

Στο ιδιωτικό του νησί, το Little Hall's Pond Cay στις Μπαχάμες, θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Johnny Depp με την Amber Heard.

Η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, σε ένα ειδυλλιακό εξωτικό σκηνικό έκτασης 45 στρεμμάτων και αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο ο Depp απέκτησε το 2004.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάρτι με μπάρμπεκιου. Μάλιστα, το πάρτι θα «ντυθεί» μουσικά από το αγαπημένο του συγκρότημα, τους Rolling Stones και συγκεκριμένα από τον Keith Richards.

Ύποπτα δέματα στο Νιου Τζέρσεϊ

Αυτή την Κυριακή στο Νιου Τζέρσεϊ θα γίνει ο σημαντικότερος αγώνας του Σούπερ Μπόουλ που είναι μια οργάνωση του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Από χθες εντοπίστηκαν δέματα στα πέντε πιο κοντινά ξενοδοχεία στο στάδιο που θα διεξαχθεί ο αγώνας, τα δέματα αυτά περιείχαν μια ουσία ύποπτη και οι αρχές προσπαθούν να βρουν τι ουσία είναι αυτή και αν είναι επικίνδυνη.