Φιλικό διπλό στα Πηγάδια η Βέροια

 

Τα καλά δείγματα, που έδειξε και προηγούμενα φιλικά, παρουσίασε στα Πηγάδια η Βέροια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης σε φιλική αναμέτρηση

 

Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Βέροια δείχνει να έτοιμη για την νέα πρόκληση. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου ανάγκασε σε ήττα την γηπεδούχο Ξάνθη, που θα πρέπει να ανεβάσει στροφές αν θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα.
Ουσιαστικά το πρόβλημα της Ξάνθης εντοπίζεται στη γραμμή κρούσης, εκεί που δείχνει να μην έχει λύσεις, αφού δεν για ακόμα μία φορά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες της.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαργκάν στο 33', που με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Βιβιανί.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (72’ Τορομανίδης), Γούτας (70’ Τσαμούρης), Μπαξεβανίδης (65’ Καζούμπα), Γκατσολάρι (46’ Βασιλακάκης 83’ Ράνος), Ντάνι (46’ Φλίσκας), Μαρσελίνιο (80’ Τριάδης), Μάνταλος (65’ Νάκα), Ονουάτσι (61’ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι (61’ Αλτιπαρμακόφσκι).
Βέροια: Δασκαλάκης (46’ Καντιμοίρης), Γεωργέας (67’ Αμραντίδης), Τόμας, Σνάουτσνερ, Κάλι, Ζε Βιτόρ, Μπελόν (80’ Καλτσάς), Καλογερή, Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Ιωάννου.