Του άρεσε το σέρβις και άφησε πουρμπουάρ 25.000 δολάρια!

Κι όμως, γίνονται ακόμα καλές πράξεις! Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά ένα σερβιτόρο και ένα φιλοδώρημα του ύψους των 25.000 δολαρίων, το οποίο αναμφισβήτητα του άλλαξε τη ζωή!

Πρόκεται για τον Brian Maixner, έναν σερβιτόρο ο οποίος εργάζεται στο εστιατόριο Doo-Dah Diner, στη Γουίτσιτα στο Κάνσας των ΗΠΑ. Κατάφερε να γίνει διάσημος στα τοπικά μίντια, μετά απο το υπέρογκο φιλοδώρημα που έλαβε!

Συγκεκριμένα, ο Brian πάσχει απο μία ιδιαίτερη πάθηση στα δόντια, με αποτέλεσμα πολλά απο αυτά να λείπουν. Ο Brian, απο ντροπή, δεν χαμογελούσε ποτέ αν και είναι ένας πολύ χαρούμενος και θετικός άθρωπος.

Μία μέρα, δείπνησε στο κατάστημα ένας δικηγόρος με τη γυναίκα του και τους εξυπηρέτησε ο Brian. Το ζευγάρι έμεινε τόσο ευχαριστημένο με την ευγένεια και την καλοσύνη του, που αποφάσισαν να του αφήσουν ένα...γενναιόδωρο φιλοδώρημα προκειμένου να μπορέσει να φτιάξει τα δόντια του.

Και έτσι έγινε! Ο πανευτυχής σερβιτόρος, με το φιλοδώρημα των 25.000 δολαρίων, διόρθωσε μία και καλή το πρόβλημα που είχε και ευχαριστεί καθημερινά τον άνθρωπο που του έκανε ένα τόσο μεγάλο δώρο.

Tags: