Τάιζε τη σύντροφο του για να μην αρέσει σε άλλους άντρες.

Η νεαρή Κινέζα που βλέπετε στη φωτογραφία, μόλις δέχτηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, ο οποίος όμως, απο τη ζήλια του, κατάφερε να την κάνει να πάρει περισσότερα απο...40 κιλά!

Η 20χρονη Yan Tai, η οποία κατάγεται από την επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, πριν από μόλις 2 χρόνια ζύγιζε περίπου 46 κιλά. Έτσι την γνώρισε και ο νεαρός You Pan, με τον οποίο ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού σχεδόν αμέσως.

Η τραγική ζήλια που ένιωθε όμως ο νεαρός στη σκέψη πως άλλου άντρες θα κοιτάνε την όμορφη σύντροφο του τον έκανε παρανοϊκό και αποφάσισε να κάνει κάτι δραστικό έτσι ώστε να το αποφύγει.
Άρχισε, λοιπόν, να δίνει στην αγαπημένη του τεράστια γεύματα προκειμένου να πάρει πολλά κιλά και έτσι να μην προκαλεί τα αντρικά βλέματα.

Ο Pan μάλιστα, φρόντισε κάθε μέρα η 20χρονη να καταναλώνει πλουσιοπάροχα πρωινά, βαρβάτα γεύματα και εξίσου τεράστια δείπνα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το elitedaily, δε δίσταζε να της δίνει και διάφορα σνακ, μέσα στη νύχτα! Αποτέλεσμα; Η Yan Tai πήρε περί τα 40 κιλά!

Πλέον η νεαρή κοπέλα δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό, γεγονός που σημαίνει ότι ο Pan κατάφερε ακριβώς αυτό που ήθελε και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει ήρεμος πλέον στο επόμενο επίπεδονα της ζητήσει να παντρευτούν. Όπως θα παρατηρήσετε και στη φωτογραφία, της έκανε πρόταση γάμου με ένα μπουκέτο σοκολάτες, μπροστά από το αγαπημένο τους εστιατόριο, συντροφιά με τα αγαπημένα τους πιάτα απο το μενού...!

Tags: