Παππούς έδωσε σε νοσοκόμες κέικ κάνναβης!

Οι νοσηλεύτριες φέρεται να "έχασαν τα μυαλά τους", αφού ένας "καλός παππούς" τους έδωσε ένα κέικ κάνναβης για ευχαριστήριο δώρο.

Η αστυνομία κλήθηκε στο νοσοκομείο Warrington στο Cheshire, αφού το προσωπικό έφαγε το κόκκινο βελούδινο υλικό που ήταν επικαλυμμένο το κέικ με το ναρκωτικό κατηγορίας Β.

Ο παππούς, που ήθελε να ευχαριστήσει τους νοσηλευτές για τη φροντίδα ενός συγγενή τους, λέγεται ότι δεν γνώριζε το πρόσθετο συστατικό του κέικ.

Το είχε πάρει από το πάρτι των 18ων γενεθλίων του εγγονού του πριν το δώσει στους νοσηλευτές.

Η διοίκηση των νοσοκομείων αρνείται ότι κάποιος κατανάλωσε το κέικ, αλλά η Αστυνομία του Τσέσαϊρ έχει επιβεβαιώσει ότι καταναλώθηκε στις εγκαταστάσεις.

Ένα μέλος του προσωπικού, το οποίο δεν ήθελε να κατονομάσει, δήλωσε ότι "τρεις ή τέσσερις" νοσοκόμες ήταν "στον κόσμο τους" μετά.

Πρόσθεσαν ότι τα μέλη του προσωπικού αισθάνθηκαν επίσης "χαλαρά" μετά από τις φέτες κέικ τους.

Ο νοσηλευτής είπε: «Έτρωγαν το κέικ και έπειτα το επόμενο λεπτό το προσωπικό ήταν εκτός εαυτού.

"Δεν υπήρχε καμία επίδραση στους ασθενείς, αλλά όλοι ήξεραν ότι κάτι ήταν λάθος, έτσι ώστε να καλούνται οι αστυνομικοί".

Οι αξιωματικοί εξέτασαν το κέικ και επιβεβαίωσαν ότι περιείχε κάνναβη, καθιστώντας αυτό που συχνά αναφέρεται ως "διαστημικό κέικ".

Η αστυνομική έρευνα στο Τσέσαϊρ διαπίστωσε ότι ο παππούς δεν είχε ιδέα για το τι ήταν στο κέικ και ότι ήταν συγκλονισμένος όταν ανακάλυψε τη διαταραχή στον θάλαμο.

Τα νοσοκομεία Warrington και Halton NHS Foundation Trust λέγεται ότι διεξήγαγαν έρευνα 72 ωρών μετά την κατανάλωση του κέικ στις 27 Μαΐου.

Η επικεφαλής νοσηλεύτρια Kimberley Salmon-Jamieson δήλωσε: "Ένας επισκέπτης έφερε ένα κέικ γενεθλίων από το 18α γενέθλια του συγγενή του, το οποίο προσφέρθηκε στο προσωπικό μας ως ευχαριστία για την εξαιρετική φροντίδα που έλαβε ένας ασθενής.

"Ο επισκέπτης αγνοούσε εντελώς ότι υπήρχε κάνναβη στην τούρτα.

"Μόνο ένα μέλος του προσωπικού έφαγε ένα μικρό κομμάτι κέικ, δεν υπέφερε από κακές επιδράσεις, δεν επηρέασε κανέναν ασθενή και τελείωσε τη βάρδια.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας Cheshire δήλωσε: "Οι αξιωματικοί έλαβαν ενημέρωση τη Δευτέρα 27 Μαΐου ότι ένα κέικ που υπήρχε υποψία ότι περιείχε ναρκωτικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Warrington από ένα μέλος του κοινού και δόθηκε στο προσωπικό.

"Μετά από μια έρευνα αξιωματικοί διαπίστωσαν ότι το μέλος του κοινού που είχε φέρει το κέικ δεν γνώριζε το περιεχόμενο του κέικ όπως είχε μείνει από το πάρτι γενεθλίων του εγγονού τους.

"Οι αξιωματούχοι έχουν μιλήσει τώρα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και έχουν δώσει κάποιες συμβουλές.

"Η υπόθεση έχει κλείσει τώρα και η τούρτα έχει καταστραφεί."