Ληστεία σε γνωστό αθηναϊκό οδοντιατρείο.

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ο ιδιοκτήτης γνωστού αθηναϊκού οδοντιατρείου, όταν νωρίς το πρωϊ διαπίστωσε πως έχει πέσει θύμα ληστείας.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπούν μέσα στο ιατρείο που διατηρεί ο οδοντίατρος στο Κολωνάκι και να του αποσπάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, καθώς επίσης και όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που περιείχε, αφήνοντας έτσι πίσω μία τεράστια ζημιά.

Σαν να μην έφτανε ομως αυτό, οι αδίστακτοι κακοποιοί αποφάσισαν, εκτός απο το να κλέψουν, να βανδαλίσουν και τον χώρο στον οποίο στεγάζεται το ιατρείο. Με άγνωστο βαρύ αντικείμενο, προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές στους τοίχους και επιχείρησαν να βάλουν και φωτιά, όπως αποδείχτηκε απο ένα κομμάτι μοκέτας το οποίο ήταν καμένο, ενω η υπόλοιπη μοκέτα ήταν ποτισμένη με βενζίνη.

Πολλοί κάνουν λόγο για οργανωμένο έγκλημα, καθώς δεν υπήρχε καμμία παραβίαση στις πόρτες και στα παράθυρα, πράγμα που σημαίνει πως μπήκαν κανονικά με κλειδί. Λέγεται επίσης πως επρόκειτο για χτύπημα εκδίκησης και πως πιθανότατα, πραγματικός στόχος να ήταν ο ίδιος ο οδοντίατρος, ο οποίος εντελώς τυχαία, αποφάσισε εκείνο το βράδυ να φύγει νωρίτερα απο το ιατρείο για να βρεθεί σε ένα οικογενειακό τραπέζι.

Tags: