Κορίτσι, 7 ετών, ζητάει τούρτα γενεθλίων σε σχήμα πάπιας και η ξεκαρδιστική προσπάθεια της μαμάς έγινε viral

Μια μαμά άφησε τους ανθρώπους άναυδους αφού μοιράστηκε μια παράλληλη σύγκριση της τούρτας γενεθλίων που της είχε ζητήσει η κόρη της και αυτης με την οποία κατέληξε.

Το κοριτσάκι διάλεξε ένα κέικ πάπιας βουτυρογάλακτος από το βιβλίο μαγειρικής της μαμάς της, και της ζήτησε να το κάνει εγκαίρως για τους έβδομους εορτασμούς γενεθλίων της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το κέικ στο βιβλίο τελείωνε με ποπ κορν για να μοιάζει με φτερά, δύο πατατάκια για ένα ράμφος και γλυκόριζα για τα μάτια, αλλά στην κόρη της δεν αρέσει το βουτυρόγαλα, οπότε η μαμά το άλλαξε με σοκολάτα.

Όμως, δυστυχώς, δεν πήγε αρκετά για να προγραμματίσει και η μαμά μοιράστηκε μια ξεκαρδιστική φωτογραφία στο Facebook για να δείξει μια θυμωμένη πάπια χωρίς λαιμό και ένα χτένισμα ποπ κορν με κόκκινα μάτια.

Ευτυχώς μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά και ανέβασε την ανάρτηση με τη λεζάντα: "Εντάξει όλα, μην γελάτε. Η κόρη μου έγινε επτά την παραμονή των Χριστουγέννων και ήθελε μια πάπια.

"Δεν τρώει τούρτα βουτυρογάλακτος, οπότε οι Woolies έκαναν τη διάσωση ... #nailedit."

Και οι άνθρωποι αγαπούσαν τις προσπάθειές της, όπως είπε κάποιος: «Αυτό είναι το καλύτερο, πιο αστείο κέικ που έχω δει ποτέ. Το αγαπώ. Είναι «quacktastic». "

Ένα δεύτερο έγραψε: «Ποιος χρειάζεται λαιμό ούτως ή άλλως!»

Ένας άλλος ρώτησε: "Πόσα πατατάκια αναζητήσατε μέχρι να πάρετε το τέλειο ράμφος;"

Και άλλοι είπαν ότι η σκέψη και η προσπάθεια που είχε γίνει για να δοκιμάσει το κέικ ήταν το μόνο που είχε σημασία, σχολιάζοντας: "Αυτό έφτιαξε τη μέρα μου. Μπορώ να συσχετιστώ πλήρως. Έγινε με πολλή αγάπη."

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: "Είσαι πρωταθλητής μαμά, το πέτυχες διάνα."