Κάνοντας chat επί...πληρωμή!

Σου αρέσει να συνομιλείς με φίλους αλλά και με άτομα που δεν γνωρίζεις μέσω chat; Να ανταλλάσεις απόψεις, να λες αστεία ή απλάνα περνάς την ώρα λίγο πιο δημιουργικά, συζητώντας για διάφορα θέματα Online; Τότε η επόμενη δουλειά είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Πρόκειται για μία υπηρεσία chat, στην οποία τα κορίτσια πληρώνονται για να μιλούν με άγνωστους άντρες μέσω μίας web cam. Σε αντίθεση βέβαια με τις υπόλοιπες παρόμοιου τύπου υπηρεσίες, η συγκεκριμένη είναι απολύτως sex-free, καθώς απαγορεύεται κάθε είδους ενόχληση ή συζήτηση γύρω απο το σεξ και, όπως είναι φυσικό, απαγορεύεται πλήρως και το γυμνό.

Η υπηρεσία αυτή έχει ως σκοπό να προσφέρει σε μοναχικούς ή ντροπαλούς ανθρώπους τη δυνατότητα να συζητήσουν με μία όμορφη κοπέλα, χωρίς όμως το άγχος της απόρριψης.

Οι κοπέλες είναι ηλικίας μεταξύ 20-35 το πολύ και οι περισσότερες είναι φοιτήτριες που προσπαθούν να βγάζουν λίγο παραπάνω χαρτζιλίκι. Εκτός απο απλές συζητήσεις, μπορεί να τραγουδήσουν ή άκομα και να χορέψουν για τον συνομιλητή τους.

Tags: