Η αστυνομία «συλλαμβάνει» πλαστικό κροκόδειλο στο βάλτο του Ντέβον

Οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν μια ασυνήθιστη δουλειά αφού ειδοποιήθηκαν για έναν κροκόδειλο σε ένα βάλτο στο Ντέβον.

Ο «μικρός κροκόδειλος» εντοπίστηκε από έναν κάτοικο του Kingsbridge ενώ βρισκόταν έξω βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά τους.

Αλλά δεν χρειαζόταν να καλέσουν την αστυνομία, καθώς αποδείχθηκε ότι το ερπετό ήταν ένα πλαστικό παιχνίδι.

Η αστυνομική διαβιβαστής Lisa Burnett τουίταρε: "Ενδιαφέρουσα αναφορά της ημέρας, 198, αναφορά κροκόδειλου στο βάλτο στο #Loddiswell.

"Μια φωτογραφία του έχει σταλεί στο δωμάτιο ελέγχου και μια τοπική Spotted σελίδα. Πιστεύεται ότι είναι πλαστικό κεφάλι κροκοδείλου.

Τουιτάροντας μια ενημέρωση αργότερα, η κα Burnett δήλωσε: "Μετά από έναν θανατηφόρο αγώνα @ DCPKingsbridge κατάφερε να νικήσει το θηρίο του #Loddiswell. Πιστεύω ότι το εκπαιδευτικό προγραμμα NCALT βοήθησε."

Η αναφορά του κροκόδειλου εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μια τοπική σελίδα Facebook στο Loddiswell, που ονομάζεται Spotted Knightsbridge.

Ένας εκπρόσωπος της Ντέβον και της Αστυνομίας της Κορνουάλης δήλωσε: "Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 9 π.μ. σήμερα το πρωί για αναφορές σε έναν κροκόδειλο σε ένα βάλτο στο Λότντιγουελ, στο Kingsbridge.

"Αξιωματούχοι παρευρέθησαν στη σκηνή και αργότερα κατέληξαν ότι ήταν πλαστικός κροκόδειλος".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία στο νότο έχει αντιμετωπίσει πλαστικά αρπακτικά. Τον Οκτώβριο του 2014, εμπειρογνώμονες για άγρια ζώα και αστυνομικοί κλήθηκαν σε κήπο στο Πλύμουθ, μετά από αναφορές κροκοδείλου.

Μια ομάδα από το ζωολογικό κήπο Dartmoor έφτασε στη σκηνή οπλισμένη με πόλους, δίχτυα και ασπίδες, αλλά διαπίστωσε ότι ήταν φουσκωτό.