ΗΠΑ:Πέρασαν αληθινό πτώμα για κούκλα, λόγω Χάλογουϊν.

Η επόμενη είδηση έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας άφωνουν όλους όσους τη διαβάζουν.

Ένας 35χρονος άντρας σκότωσε και αποκεφάλισε την 66χρονη μητέρα του και στην πορεία αυτοκτόνησε, πηδώντας στις γραμμές του τρένου. Η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα, ο 35χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Πήγε στο σπίτι όπου κατοικούσε η μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και την σκότωσε. Αργότερα, αφού την αποκεφάλισε, πέταξε το σώμα της σε ένα σοκάκι και το κεφάλι της απέναντι, με αρκετή απόσταση μεταξύ τους. Αφού τελείωσε, πήγε στον σταθμό του τρένου και πήδηξε στις ράγες, καθώς αυτό ερχόταν.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως κανείς δεν αντιλήφθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, μιας και λόγω Χάλογουϊν, το πέρασαν για κούκλα.

Οι αρχές δήλωσαν πως δεν υπήρχε καμμία ένδειξη ενδοοικογενειακής βίας ή κάποιου έντονου διαπληκτισμού απο το παρελθόν. Συμπλήρωσαν λέγοντας πως ο δράστης φαίνεται να αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με κατανάλωση διάφορων ναρκωτικών ουσιών.

Tags: