Δώρισε το νεφρό της στην αφεντικίνα της και εκείνη την απέλυσε!

Σάλο έχει ξεσπάσει με την υπόθεση μίας εργαζόμενης, η οποία ως ένδειξη συμπόνοιας και καλής θέλησης, δώρισε το νεφρό της προκειμένου να σωθεί η αφεντικίνα της, η οποία βρισκόταν στο νοσοκομείο και αντί για «ευχαριστώ», πήρε ως απάντηση...την απόλυση της.

Όπως έγινε γνωστό, μόλις η 47χρονη Debbie Stevens έμαθε πως το αφεντικό της, η Jackie Brucia, 61 ετών, βρισκόταν στο νοσοκομείο, έτρεξε για να βοηθήσει. Επειδή δεν ήταν συμβατός δότης, το νοσοκομείο συμφώνησε να δωρίσει το νεφρό της σε άλλο ασθενή και έτσι να ανέβει πιο πάνω στη λίστα αναμονής η Jackie.

Έτσι και έγινε. Και οι δύο γυναίκες πέρασαν τις πόρτες του χειρουργίου και, αφού όλα στέφθηκαν με επιτυχία, επέστρεψαν η καθεμία σπίτι για ανάρρωση. Ενώ η αφεντικίνα ανάρρωσε ταχύτατα και επέστρεψε στη δουλειά, η άτυχη Debbie παρουσίασε μερικές επιπλοκές και έπρεπε να πάρει 3 μέρες άδεια.

Αυτό ήταν κάτι όμως που δεν δέχτηκε η Jackie, η οποία θρασύτατα της είπε πως δεν μπορεί να την μεταχειρίζεται διαφορετικά απο τους υπόλοιπους και να την αφήνει να έρχεται στη δουλειά όποτε το επιθυμεί, ενώ λίγες μέρες μετά της ανακοίνωσε πως την απολύει.

Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον σε τεράστιες διαστάσεις, ενώ αναμένεται να υπάρξει και δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο γυναικών.

Tags: