Δισεκατομμυριούχος κληρονόμος ένας γάτος

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ηλικία 74χρονων από παθολογικά αίτια. Η κυρία διατηρούσε πολύ μεγάλη περιουσία, είχε τέσσερις επαύλεις, μετοχές 55.000 ευρώ, κοσμήματα σε θυρίδα και μεγάλο ποσό σε καταθέσεις που υπολογίζονται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά το θάνατο της ηλικιωμένης συγγενείς και προσωπικό τηρήσαν τις σωστές διαδικασίες και επισκέφτηκαν το δικηγόρο για να ενημερωθούν για την «πολυπόθητη» κληρονομιά. Όπως όριζε ο νόμος η διαθήκη ανοίχτηκε και οι συγγενείς και το προσωπικό της 74χρονης γυναίκας έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς η κα Τζέσικα άφησε μοναδικό της κληρονόμο τον αγαπημένο της γάτο.

Ένας πανέμορφος σιαμέζος γάτος 7 ετών, ήταν η μοναδική συντροφιά της 74χρονης και εκείνη επέλεξε να τον ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο. Ο Τομ είναι ο μοναδικός κληρονόμος και στην διαθήκη αναφέρει η ιδιοκτήτριά του τους κανόνες που επιβάλει για την διαβίωση του Τομ.

Τα λεφτά του γάτου θα τα διαχειρίζεται ο δικηγόρος, ο οποίος θα πληρώνει το προσωπικό της κα Τζέσικα, όπως έκανε και εκείνη, αλλά τώρα για να «υπηρετούν» μόνο τον Τομ.

Tags: