Γυναίκα δημιουργεί τραπουλόχαρτα χωρίς φύλο

Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, όπου είμαστε συνειδητοί και παθιασμένοι με την ισότητα των φύλων, έχετε σταματήσει ποτέ να αναρωτιέστε γιατί ο άντρας μονάρχης εξακολουθεί να χτυπά τη βασίλισσα σε ένα πακέτο χαρτιών;

Αυτό είναι κάτι που δεν πήγαινε σωστά με την 23χρονη Indy Mellink, οπότε αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της.

Η πτυχιούχος ιατροδικαστικής ψυχολογίας πέρασε λίγο για να σκεφτεί πώς θα μπορούσε να κάνει μια αλλαγή, και μετά από πολλές δοκιμασίες, δημιούργησε μια τράπουλα χωρίς φύλο και ουδέτερη από φυλή, όπου ο βασιλιάς, η βασίλισσα και ο βαλές αντικαθίστανται με χρυσό, ασήμι και χάλκινο. .

Ονομάζονται «ένα μοντέρνο σύνολο καρτών, για τον σύγχρονο κόσμο».

Εξήγησε: "Εάν έχουμε αυτήν την ιεραρχία ότι ο βασιλιάς αξίζει περισσότερο από τη βασίλισσα, τότε αυτή η λεπτή ανισότητα επηρεάζει τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή, επειδή είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε" hey, είσαι λιγότερο σημαντικός. "

Οι τρεις νέες κάρτες δείχνουν εικόνες από ράβδους χρυσού, ασημένια νομίσματα και χάλκινη ασπίδα αντί για βασιλικά πορτρέτα.

Από την ολοκλήρωση των καρτών, η οικογένεια και οι φίλοι της Indy πήραν 50 σετ και τώρα έστειλε περίπου 1.500 πακέτα σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Βελγίου και της Γερμανίας.

Ορισμένα καταστήματα παιχνιδιών επιθυμούν επίσης να πουλήσουν κάρτες ουδέτερες από το φύλο.

Μια ανάρτηση στον ιστότοπο της κάρτας GSB εξηγεί περαιτέρω: "Η ιδέα είναι να αφαιρέσουμε την ιεραρχία των φύλων και τις φυλετικές διαφορές από τις τράπουλες των καρτών μας. Γιατί ο Βασιλιάς πρέπει να έχει υψηλότερη θέση από τη βασίλισσα; Γιατί πρέπει ο Βασιλιάς, η Βασίλισσα και ο Βαλές να είναι λευκοί;

"Ωστόσο, αντί να περιπλέξουμε ακόμη περισσότερο τη συζήτηση για την ανισότητα μεταξύ φύλων και φυλών, αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε το φύλο και τη φυλή ως σύνολο και να εισαγάγουμε ένα κοινό, παγκοσμίως γνωστό σύστημα κατάταξης.

"Όλα τα άλλα φύλλα στην τράπουλα είναι τα ίδια όπως συνήθως. Αυτό το πακέτο καρτών σχεδιάστηκε με πάθος να αγωνιστεί για την ισότητα τόσο στο φύλο όσο και στον αγώνα. Στόχος μας είναι να νιώθουμε όλοι άνετα παίζοντας χαρτιά."