Αρκούδα το γιορτάζει μέσα σε τζακούζι...

Μια αρκούδα στην Καλιφόρνια αποφάσισε να αρχίσει τον εορτασμό για την 4η Ιουλίου λίγες μέρες νωρίτερα, στην αυλή ενός ξένου.

Την Παρασκευή ο Μάρκ Χιού προσπαθούσε να νικήσει την καλοκαιρινή ζέστη με μια κρύα μαργαρίτα, αραχτός στη αυλή του. Εκεί που καθόταν άκουσε θόρυβο από δίπλα και σκέφτηκε ότι ο γείτονας άρχισε πάλι τις βλακείες. Σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και είδε μια αρκούδα, να σκαρφαλώνει στον φράχτη του.

Τράβηξε βίντεο με τον απρόσκλητο επισκέπτη που χοροπηδούσε μέσα στο τζακούζι του ενώ ο σκύλος γαύγιζε ασταμάτητα. Όταν τελείωσε το μπανάκι της η αρκούδα, πέταξε κάτω την κρύα Μαργαρίτα που άφησε πίσω του ο Χιού ότεν έφυγε τρέχοντας για να κρυφτεί από τον περίεργο επισκέπτη.

Αργότερα το ίδιο μεσημέρι, ο Χιού έλεγε στο γείτονά του τι είχε συμβεί και έιδε την αρκούδα να παίρνει έναν υπνάκο σε ένα δέντρο εκεί δίπλα. Έκανε λοιπόν το τζακούζι της, ήπιε την μαργαρίτα της και τώρα κάνει σιέστα είπε γελώντας στον γείτονά του ο Χιού.

Δεν είναι περίεργες οι εμφανίσεις αρκούδων στη νότια Καλιφόρνια. Τον ιούνιο μια μαμά αρκούδα με τα μικρά της εθεάθησαν να παίζουν στην πισίνα μιας οικογένειας κοντά στην Πασαντίνα.

Ο Χιού πάντως μετά την αποχώρηση της αρκούδας χρειάστηκε πολλές περισσότερες μαργαρίτες για να συνέλθει!