Μάιος 2017

Σοκ στην Πάτρα: Πα-τέρας ξαναβίασε την κόρη του μόλις βγήκε από τη φυλακή για το βιασμό της!

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην Πάτρα - Ο πατέρας είχε ασελγήσει σεξουαλικά και σε μία 14χρονη φίλη της κόρης του και σε ένα 18χρονο αγόρι

Ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία ξεπερνά η πράξη ενός «πατέρα» στην Πάτρα, ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή για δύο χρόνια για το βιασμό της κόρης του. Ο πα-τέρας αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε, ξανά βίασε την κόρη του...

Σε αισθησιακή ταινία η Ειρήνη Κολιδά

Μετά την αναγκαστική -λόγω σοβαρού τραυματισμού- αποχώρησή της από το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά έχει κάνει ουκ ολίγες φωτογραφήσεις, έχει δώσει συνεντεύξεις και γενικότερα έχει απασχολήσει αρκετά αφού ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο την ήθελαν να ετοιμάζεται να γυρίσει αισθησιακή ταινία με την εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη κι αφορμή για αυτή τη φήμη ήταν η selfie που τράβηξε η Κολιδά με την Inna στα παρασκήνια του The 2night show που ήταν καλεσμένες και οι δύο και μπορείς να δεις παρακάτω.

Παράξενο σαλιγκάρι φωσφορίζει!

Το σαλιγκάρι της θάλασσας Clusterwink έχει την ικανότητα να παράγει φως εκ των έσω και να φωσφορίζει το κέλυφός του. Έτσι φαίνεται πιο επιβλητικό και να προστατεύεται από τους πιθανούς θηρευτές του.

Αυτό οφείλεται στην ικανότητα της βιοφωταύγειας που έχει το σώμα του, που του δίνει τη δυνατότητα να λάμπει, φωτίζοντας ολόκληρη την επιφάνεια του κελύφους του. Στην ουσία πρόκειται για έναν αμυντικό μηχανισμό που ενεργοποιείται όταν αυτό το θαλάσσιο είδος απειλείται ή ταράζεται.

Πληρώνει 15 δολ. για κάθε κιλό που χάνουν οι υπάλληλοί του!

Ο Wang Xuebao, επικεφαλής μιας εταιρείας συμβούλων επενδύσεων στην Xian City της Κίνας, εφαρμόζει ένα σύστημα χρηματικής ανταμοιβής για να παρακινήσει τους υπαλλήλους του να χάσουν βάρος.

Οι εργαζόμενοι της Xian Jingtian Investment Consulting μπορούν να κερδίσουν 100 γιουάν (15 δολάρια) για κάθε κιλό σωματικού βάρους που χάνουν, στο πλαίσιο συστήματος ανταμοιβής που εφαρμόζει ο προϊστάμενός τους.

Καίτη Φίνου: Γι' αυτό τον λόγο δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Στάθη Ψάλτη

Η Καίτη Φίνου και ο Στάθης Ψάλτης ήταν ζευγάρι στις ταινίες και στη ζωή. Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της στην Espresso για αυτή τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ:

Έρχονται τα ηχητικά τατουάζ!

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στις ΗΠΑ τα “ηχητικά” τατουάζ που (φαίνεται ότι) σάς επιτρέπουν να εγγράφετε την αγαπημένη σας μουσική, ή τη φωνή ενός αγαπημένου σας, στο σώμα σας!

Μπύρα παρασκευάζεται από μπαγιάτικο ψωμί!

Ένα ζυθοποιείο στο Λονδίνο παρασκευάζει μια παράξενη μπύρα. Την ονομάζει Toast (τοστ) και φτιάχνεται εξ ολοκλήρου από μπαγιάτικο ψωμί. Για την ακρίβεια συνδυάζει το ψωμί με βύνη κριθαριού με τον λυκίσκο και το νερό, δημιουργώντας μια γευστική μπύρα, τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.