Σε αισθησιακή ταινία η Ειρήνη Κολιδά

Μετά την αναγκαστική -λόγω σοβαρού τραυματισμού- αποχώρησή της από το Survivor, η Ειρήνη Κολιδά έχει κάνει ουκ ολίγες φωτογραφήσεις, έχει δώσει συνεντεύξεις και γενικότερα έχει απασχολήσει αρκετά αφού ήταν μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο την ήθελαν να ετοιμάζεται να γυρίσει αισθησιακή ταινία με την εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη κι αφορμή για αυτή τη φήμη ήταν η selfie που τράβηξε η Κολιδά με την Inna στα παρασκήνια του The 2night show που ήταν καλεσμένες και οι δύο και μπορείς να δεις παρακάτω.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Survivor Πανόραμα σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου, η Κολιδά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως δε θα παίξει σε ερωτική ταινία:

'Το σίγουρο είναι ότι δεν ετοιμάζω πονηρή ταινία που έχει βγει. Έχει βγει στο Διαδίκτυο -και πραγματικά και εγώ σοκαρίστηκα με τον τρόπο σκέψης ορισμένων ατόμων- ότι θα κάνω πονηρή ταινία. Βγήκε σε ένα γύρισμα που είχα πάει στην εκπομπή του Αρναούτολγου, πριν από μένα είχε μια κοπέλα η οποία είναι πορνοστάρ. Όταν με είδε ενθουσιάστηκε και επειδή έβλεπε το Survivor, μου ζήτησε να βγάλουμε μια selfie. Εγώ εννοείται πως δεν αρνήθηκα γιατί σαν άνθρωπος είμαι θετικός και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ σε κανέναν άνθρωπο και μετά την επόμενη μέρα έγραψαν πως θα κάνω ταινία με την Inna. Πραγματικά με στενοχωρεί όταν κάποια πράγματα τα βλέπουν πικρόχολα.'