Νοέμβριος 2015

Το μοντέλο με τις "καρτουνίστικες" πλαστικές επεμβάσεις

Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί πολλά άτομα που έχουν υποστεί σε τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις που πλεόν τους αναγνωρίζεις με δυσκολία.

Η περίπτωση της Πίξι Φοξ δεν διαφέρει σε τίποτα και σίγουρα δεν έχει κάνει ζηλέψει απο όλους αυτούς που καταφεύγουν στο νυστέρι των ειδικών για να αποκτήσουν εμφανισιακά όλα όσα ονειρευόντουσαν.

Tags: 

Στριπτίζ στη μέση του δρόμου.

Όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της αποφάσισε να μείνει μία γυναίκα πάνω στην γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο, μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η άγνωστη γυναίκα, βγήκε απο το όχημα της, περπάτησε μέχρι τη μέση του δρόμου και ξεκίνησε να αφαιρεί ένα-ένα όλα τα ρούχα της, μέχρι να μείνει μόνο με το εσώρουχο.

Όση ώρα βρισκόταν εκεί, η κυκλοφορία κόλλησε στο συγκεκριμένο σημείο και δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επαναφέρει την τάξη.

Tags: 

Μοναδική τέχνη με άμμο.

Οι καλλιτέχνες του Βιετνάμ έχουν πραγματικά ξεπεράσει, όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και κάθε προηγούμενο!

Η μέθοδος που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και ελάχιστοι μόνο μπορούν να την εξασκήσουν. Ο βαθμός δυσκολίας και η τεράστια προσοχή και ακρίβεια που απαιτείται για ολοκληρωθεί ένα έργο είναι και ο λόγος που μόλις μία χούφτα ανθρώπων αποτελούν τη συγκεκριμένη ομάδα.

Tags: 

Με αυτό τον τρόπο δεν θα χάσετε ποτέ το μέτρημα!

Έχετε βαρεθεί να προσπαθείτε να μετρήσετε τα χαρτονομίσματα σας και να χάνετε συνεχώς το μέτρημα, οποτέ αναγκαστικά ξεκινάτε πάλι απο την αρχή;

Σίγουρα, θα σκεφτείτε πως ένα μηχάνημα πιθανότατα να σας έβγαζε απο τη δύσκολη θέση.

Πού είναι όμως ένα μηχάνημα τέτοιο όταν το χρειάζεσαι τη στιγμή που πρέπει να γίνει η δουλειά.

Tags: 

Η...πληθωρική Amazon Amanda!

Είναι κοκκινομάλλα, διαθέτει πράσινα μάτια, εντυπωσιακό ύψος 1,93 και κιλά 130! Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πρόκειται για μία - αν μή τί αλλο - πληθωρική γυναίκα, η οποία παρά το θεόρατο παράστημα της, δεν αποφεύγει να φοράει και εξαιρετικά ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η 38χρονη Amazon Amanda, όπως είναι γνωστή πλέον, ζει στο Las Vegas και έχει μία αρκετά παράδοξη δουλειά. Η Αmanda προσλάμβάνεται έναντι αδράς αμοιβής απο τον ενδιαφερόμενο για να τον πλακώσει με το βάρος της, να παλέψει μαζί του ή απλά να κυκλοφορήσουν παρέα.

Tags: 

Η τροφαντή χορεύτρια που κέρδισε τις καρδιές της Αμερικής.

Μπορεί στην Ελλάδα να μην την έχουμε και τόσο ακουστά, στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως είναι μία απο τις διασημότερες internet περσόνες, έχοντας αποκτήσει πλεόν εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο και ακόμα περισσότερα views στα βίντεο της.

Το όνομα της ειναι Whitney και είναι η πιο τροφαντή χορεύτρια που έχετε δει ποτέ! Μπορεί να μην σας...γεμίζει το μάτι αρχικά, αλλά λίγα λεπτά απο το χορό αρκούν για να σας αποδείξουν την τρομαχτική άνεση που έχει με το κορμί της και το μεγάλο της ταλέντο στο χορό και την χορογραφία.

Tags: