Το μοντέλο με τις "καρτουνίστικες" πλαστικές επεμβάσεις

Κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί πολλά άτομα που έχουν υποστεί σε τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις που πλεόν τους αναγνωρίζεις με δυσκολία.

Η περίπτωση της Πίξι Φοξ δεν διαφέρει σε τίποτα και σίγουρα δεν έχει κάνει ζηλέψει απο όλους αυτούς που καταφεύγουν στο νυστέρι των ειδικών για να αποκτήσουν εμφανισιακά όλα όσα ονειρευόντουσαν.

Το 25χρονο μοντέλο, με καταγωγή απο τη Σουηδία, ονειρευόταν απο μικρή να μοιάσει στο χυμώδες καρτούν της Τζέσικα Ράμπιτ και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη υποστεί περισσότερες απο 12 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ έχει αφαιρέσει και έξι απο τα πλευρά για να αποκτήσει μία μικρότερη μέση.

Μερικές απο τις επεμβάσεις της περιλαμβάνουν μεγένθυση στήθους και χειλιών, πλαστική στη μύτη, προσθήκη επιθεμάτων σε ζυγωματικά και πηγούνι ενώ έχει κάνει και αυξητική οπισθίων.
Αν και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, αυθεντικό της εαυτό, η νεαρή δηλώνει πιο ευτυχής απο ποτέ, καθώς έχει σχεδόν ολοκληρώσει την εμφάνιση που επιθυμεί να έχει. Ποιός ξέρει ποιά θα είναι η επόμενη επέμβαση της...

Tags: