Οκτώβριος 2014

Ξαναβρήκε το φως της, χτυπώντας καταλάθος το κεφάλι της.

Μία απίστευτη περίπτωσης «θεραπείας» μιας τυφλής γυναίκας, η οποία ξαναβρήκε την όραση της μετά απο χτύπημα στο κεφάλι.

Η 38χρονη Λίζα Ριντ, απο τη Νέα Ζηλανδία, έχασε την όραση της στην ηλικία των 11 χρόνων, εξαιτίας ενός όγκου που είχε δημιουργηθεί στον εγκέφαλο της και πίεζε το οπτικό της νεύρο. Έκτοτε, άλλαξε ολόκληρη η ζωή της και μεγάλο κομμάτι αυτής της αλλαγής ήταν και ο σκύλος-οδηγός που απέκτησε, προκειμένουν να μπορεί να κινείται στους δρόμους με ευκολία.

Tags: 

ΗΠΑ:Πέρασαν αληθινό πτώμα για κούκλα, λόγω Χάλογουϊν.

Η επόμενη είδηση έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας άφωνουν όλους όσους τη διαβάζουν.

Ένας 35χρονος άντρας σκότωσε και αποκεφάλισε την 66χρονη μητέρα του και στην πορεία αυτοκτόνησε, πηδώντας στις γραμμές του τρένου. Η άτυχη γυναίκα ήταν καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Tags: 

Τραγωδία με μία αυτοκτονία και δύο δολοφονίες.

Σοκαρισμένοι είναι φίλοι, συγγενείς και γείτονες με το απίστευτο περιστατικό του 75χρονου άντρα απο την Καλιφόρνια, ο οποίος σκότωσε την κόρη του και την εγγονή του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο άντρας, για λόγους που παραμένουν ακόμα άγνωστοι, πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ την 37χρονη κόρη του και την 12χρονη εγγονή του, μπροστά στα μάτια του έντρομου 10χρονου εγγονού του.

Στην πορεία, σήκωσε το όπλο και σημάδευσε τον εαυτό του. Το σοκαρισμένο παιδάκι μετά βίας κατάφερε, μετά το τρομερό συμβάν, να τηλεφωνήσει στην αστυνομία και να ενημερώσει για το τί έγινε.

Tags: 

Τραγική απώλεια ενός βρέφους απο ένα απλό φιλί.

Συντετριμένοι είναι οι γονείς του μόλις 2 μηνών Κέιντεν ΜακΚόρμικ, ο οποίος έχασε απροσδόκητα τη ζωή του απο ένα απλό φιλί που του έδωσε ο πατέρας του.

Ο μικρός Κέιντεν είχε γεννηθεί πέντε εβδομάδες πρόωρα και έτσι ήταν αναγκαστικά διασωληνωμένος για το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του. Ο πατέρας του, θέλοντας να του δώσει ένα χάδι, τον πήρε αγκαλιά και τον φίλησε απαλά.

Tags: 

Η Ελλάδα στον διαγωνισμό BACARDÍ Legacy Global Cocktail Competition.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού Bacardi Legacy Global Cocktail Competition, αναδεικνύοντας τους 4 καλύτερους bartenders, οι οποίοι θα διαγωνιστούν μεταξύ τους και ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.
Στους προκριματικούς που πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Άλμα διαγωνίστηκαν 20 καταξιωμένοι bartenders, οι οποίοι γέμισαν τη σκηνή με τις ικανότητες τους, αλλά και τις ξεχωριστές συνταγές τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των κριτών από την πρώτη έως και την τελευταία συμμετοχή.

Tags: 

Ένας παράδοξος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό.

Ίσως τον πιο παράδοξο τρόπο για να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον αγόρι της, επέλεξε μία 22χρονη κοπέλα απο την Κίνα.

Η νεαρή κοπέλα, αφού το αγόρι της της ανακοίνωσε πως θέλει να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, αποφάσισε να επισκεφτεί ένα κατάστημα KFC για να απολαύσει το αγαπημένο της φαγητό ως παρηγοριά. Αφού τελείωσε το γεύμα της όμως, αποφάσισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στο διαμέρισμα της, αφού οι αναμνήσεις του πρώην αγαπημένου της στοίχειωναν το κάθε τετραγωνικό του.

Tags: 

XXL…ληστεία σε κατάστημα εσωρούχων.

Μία ληστεία διαφορετική απο τις άλλες, σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ, σε κατάστημα εσωρούχων , στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, άγνωστος δράστης παραβίασε την πόρτα ενός καταστήματος εσωρούχων σε κεντρικό δρόμο της Νεας Ιωνίας, μπήκε μέσα και με την ησυχία του, έψαξε ένα- ένα όλα τα ράφια και τα συρτάρια του μαγαζιού και μετά έφυγε, με τον ίδιο τρόπο, ανενόχλητος.

Tags: 

Σοκ στην Αίγυπτο: Γυναίκα γέννησε στο δρόμο.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση μίας ετοιμόγεννης γυναίκας, η οποία αναγκάστηκε να γεννήσει στο δρόμο, αφου την έδιωξαν απο το νοσοκομείο στο είχε μεταβεί, προκειμένου να γεννήσει με καισαρική.

Ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε πως όταν πήγαν στο νοσοκομείο, τους έδιωξαν με τη δικαιολογία πως ο μόνος διαθέσιμος γιατρός που είχαν, βρισκόταν εκείνη την ώρα σε άλλη υπόθεση καισαρικής και δεν μπορούσε κάποιος να την εξυπηρετήσει.

Tags: 

Μεταρρυθμίσεις Λοβέρδου στα δημοτικά σχολεία.

Φρέσκος αέρας φαίνεται να έχει φυσήξει για το διαπαιδαγωγικό κομμάτι της χώρας, με ριζικές αλλαγές να φέρνουν μία νέα πνοή, ξεκινώντας απο τη βάση, τα δημοτικά σχολεία.

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος επιθυμεί να δοθεί βάση στην άθληση και την υγιεινή διατροφή και να αφαιρεθούν περιττά κομμάτια ύλης, με σκοπό να γίνει καλύτερο και ελαφρύτερο το πρόγραμμα των μαθητών. Οι όποιες αλλαγές επέρθουν, θα παρθούν απο τους αρμόιους φορείς, μέσα απο διάλογο που θα ξεκινήσει μέσα Οκτωβρίου.

Tags: 

Ληστεία σε γνωστό αθηναϊκό οδοντιατρείο.

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ο ιδιοκτήτης γνωστού αθηναϊκού οδοντιατρείου, όταν νωρίς το πρωϊ διαπίστωσε πως έχει πέσει θύμα ληστείας.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπούν μέσα στο ιατρείο που διατηρεί ο οδοντίατρος στο Κολωνάκι και να του αποσπάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, καθώς επίσης και όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που περιείχε, αφήνοντας έτσι πίσω μία τεράστια ζημιά.

Tags: 

Σελίδες