Ιανουάριος 2018

Έρχονται κινητά τηλέφωνα που θα «βλέπουν» μέσα από τοίχους

Τα τελευταία χρόνια διάφορες ερευνητικές ομάδες προσπαθούν να αναπτύξουν συστήματα που ξεπερνούν τα όποια εμπόδια παρεμβάλλονται από το σημείο που βρίσκεται ο χρήστης του συστήματος στο σημείο που θέλει να δει τι συμβαίνει.

Ακόμα μια ηθοποιός ερωτικών ταινιών βρέθηκε νεκρή

Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames, το θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και τον αδιευκρίνιστο θάνατο της Olivia Nova, άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, εντείνοντας την ανησυχία στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Πρόκειται για την 23χρονη Olivia Lua, η οποία που είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η viral φωτογραφία απ’το κέντρο Αθήνας που δεν είναι μοντάζ!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία από το κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή Δάφνης – Υμηττού.

Ένα αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο «καβάλησε» ένα δεύτερο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Απίστευτο!Γεννήθηκε βρέφος 1 χρόνο μεγαλύτερο απ΄τη μάνα του

Μοιάζει απίστευτο, αλλά έγινε πραγματικότητα: Βρέφος είναι μόλις ένα χρόνο μεγαλύτερο απ’ τη μάνα του.

Η αδυναμία ενός ζευγαριού να αποκτήσει παιδιά, οδήγησε σε ένα μικρό «θαύμα». Η Tina Gibson και ο σύζυγός της Benjamin αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» ένα κατεψυγμένο έμβρυο. Εννέα μήνες αργότερα, ήρθε στη ζωή η μικρή Emma Wren, ένα έμβρυο που περίμενε… 25 χρόνια στην κρυοσυντήρηση μέχρι να βρει την οικογένειά της.

Τούρκος περίμενε με ρόπαλο τον Άγιο Βασίλη στην καμινάδα

Ένας Τούρκος, φανατικός Μουσουλμάνος, το απόγευμα της 31ης Δεκεμβρίου 2017 ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού του, μαζί με άλλους δυο πιστούς, κρατώντας στο χέρι του ένα ρόπαλο, για να στήσει… καρτέρι στον Άγιο Βασίλη! Μιλώντας στην κάμερα, λέει ότι θα περιμένει το βράδυ, όχι για να χτυπήσει τον Άγιο Βασίλη, αλλά για να τον πείσει να γίνει Μουσουλμάνος, να πιστέψει στο Κοράνι και τον Μωάμεθ.