Μάρτιος 2016

Οι γυναίκες επιλέγουν τα tattoo να τονίζουν τη θηλυκότητα τους

Το tattoo είναι έργο τέχνης, ειδικά όταν κοσμεί το καλλίγραμμο σώμα μιας πανέμορφης γυναίκας, οποία το έχει επιλέξει για να τονίσει ειδικά τη θηλυκότητά της.

Στις γυναίκες πλέον αρέσουν τα τατουάζ και επιλέγουν όμορφα σχέδια κ πολλές φορές αρκετά μεγάλα, όσο για το σημείο που επιλέγουν να τα κάνουν είναι ανάλογα με το τι θέλει να αναδείξει ή κάθε γυναίκα. Κάποια έχει πολύ ωραίο μπούστο, άλλη πόδια και άλλη γλουτούς…

Tags: 

Τούρτα με πάνες μωρού

Αν ρωτήσετε μια νέα μαμά τι είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο για το μωράκι της, σίγουρα θα σας απαντήσει πολλές πάνες.

Στο εξωτερικό οι τούρτες από πάνες συνηθίζονται πολύ στα λεγόμενα «baby showers», τα πάρτι δηλαδή που κάνουν οι φίλες της μέλλουσας μανούλας, χαρίζοντάς της δώρα για το μωράκι της.

Εσείς όμως μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέτοια τούρτα, για να την προσφέρετε στη φίλη σας όταν γεννήσει, είτε κατά την επίσκεψη σας στο μαιευτήριο, είτε όταν την επισκεφτείτε στο σπίτι.

Tags: 

Tα μωρά «φοράνε» μανίκια τατουάζ

Μια διαφορετική μόδα για παιδιά αποφάσισε να λανσάρει μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από την Βρετανία την τέχνη του τατουάζ, η οποία και δημιούργησε ένα νέο εξάρτημα στην ένδυση των μωρών και των νηπίων φτιάχνοντας "μανίκια"-τατουάζ για μωρά και νήπια.

Tags: 

Ζωντανεύει τη θάλασσα με τα πινέλα του

Πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν μόλις δουν αυτή την εικόνα, αν είναι ζωγραφιά ή φωτογραφία… Η αλήθεια κρύβεται στα πινέλα του Joel Rea, ο οποίος με την ζωγραφική του καταφέρνει να ζωντανεύει τη θάλασσα.

Ο Joel Rea ξεπερνά κάθε προσδοκία φωτογράφων και ζωγράφων και δημιούργησε ένα όμορφο μπλέξιμο μεταξύ τους, μόνο με την τέχνη του. Αποτύπωσε στο δικό του καμβά θαλασσινές εικόνες με τέτοια παραστατικότητα που μοιάζουν αληθινές.

Tags: 

Το κοντοσούβλι στην Αμφίκλεια των 120 μέτρων

Το κοντοσούβλι που μόνο «κοντό» δεν ήταν και άγγιξε τα 120 μέτρα στην Αμφίκλεια, τηρώντας και εφέτος το έθιμό της εν μέσω παραδοσιακών χορών και αποκριάτικων εκδηλώσεων από συλλόγους της Φθιώτιδας και του Ωρωπού.

Όρεξη να έχεις να τρως αυτό το δημιούργημα που έκαναν οι κάτοικοι με πολύ αγάπη και μεράκι, διεκδικώντας έτσι μια θέση στο Βιβλίο Γκίνες.

Το κοντοσούβλι έγινε ανάρπαστο και οι επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί γλέντησαν και έφαγαν με την ψυχή τους, τόσο το κοντοσούβλι όσο και άλλα εδέσματα της περιοχής που διατέθηκαν.

Tags: 

Εκδρομή στον τάφο του Παντελή Παντελίδη

Τα σχόλια είναι περιττά μετά από μια τέτοια φωτογραφία έχω την εντύπωση, διοργανώθηκε εκδρομή με «αξιοθέατο» του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, με σκοπό το κέρδος.

Η φωτογραφία αυτή έκανε το γύρω του διαδικτύου ώστε να αποδείξει σε όλους πόσο αισχροκέρδεια μπορεί να υπάρχει ανάμεσα μας, χωρίς να υπάρχει ελάχιστος σεβασμός.

Η ανακοίνωση έγραφε: «Επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη για να ανάψουμε κεράκι στη μνήμη του! Κυριακή 3 Απριλίου αναχώρηση 03:00 τα ξημερώματα, τιμή συμμετοχής 30 ευρώ».

Όπως αναφέραμε τα σχόλια περιττά…

Tags: 

Έτοιμος να σου κάνει ποδαρικό σπίτι σου

Μια εικόνα είναι αρκετή να σου χαλάσει τη μέρα, φαντάζομαι το ίδιο θα συνέβη και στον κάτοχο του αυτοκινήτου, που έπειτα από τεράστια νεροποντή πήγε να πάρει το αγροτικό I.X. του από εκεί που το είχε παρκάρει.

Ο 42χρονος Τζεμ, είχε αφήσει το φορτηγάκι του σε χωμάτινη έκταση, όπου έκαναν κάτι εργασίες, λόγω της ξαφνικής βροχής, άφησε το αυτοκίνητο του εκεί με σκοπό να επιστρέψει μόλις κοπάσει η καταιγίδα. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν περίμενε να αντικρίσει αυτή την εικόνα.

Tags: 

Λεχαινα: Άνεργος προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί έξω από το δημαρχείο!

Ένας 44χρονος άντρας, κάτοικος Λεχαινών, αποπειράθηκε σήμερα λίγο μετά τις 11:30 να αυτοπυρποληθεί, έξω από το Δημαρχείο Λεχαινών.

Στο σημείο αυτό έφτασε ο παρολίγον αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, λόγω του οικονομικού αδιεξόδου, καθώς ήταν άνεργος εδώ και πολύ καιρό. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, περίμενε να προσληφθεί στα τρίμηνα προγράμματα του Δήμου, αλλά τον πληροφόρησαν πως δεν θα τον πάρουν και αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 44χρονο άντρα.

Αμέσως έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ για διαπραγματεύσεις μαζί του.

Παράξενο αυγό με ουρά στην Ηλεία

Φαινόμενο της φύσης, το αυγό που βρήκε μια οικογένεια στο κοτέτσι της, στην περιοχή Επιτάλιο στην Ηλεία, όταν έκπληκτοι ανάμεσα στα αυγά της ημέρας υπήρχε και ένα αυγό με ουρά.

Tags: 

Ξύπνησαν οι καφέ αρκούδες στο Νυμφαίο

Ήρθε η άνοιξη και μόλις μύρισε, ξύπνησαν οι αρκούδες που είχαν πέσει σε χειμέριο ύπνο. Εδώ και αρκετές μέρες και πλέον κυκλοφορούν έξω από τις φωλιές τους για κάποιες ώρες, στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας στο Νύμφαιο.

Ο Κυριάκος και ο Μάνωλης, οι πιο νεαρές αρκούδες του καταφυγίου, ξύπνησαν πρώτες για μια ακόμη φορά, ενώ με διαφορά αποδεικνύονται πιο δραστήριες η Ειρήνη και η Βέσνα. Οι υπόλοιπες αρκούδες παραμένουν ακόμα τις φωλιές τους παρόλο που έχουν ξυπνήσει κ αυτές.

Tags: 

Σελίδες