Ιανουάριος 2016

Πάσχει από τρυποφοβία

Η 35χρονη Jenny εδώ και πολλά χρόνια πάσχει από μια παράξενη φοβία που λέγεται τρυποφοβία. Οι καταστάσεις που βιώνει εξαιτίας της φοβίας πολλές φορές αγγίζουν τα άκρα.

Η τρυποφοβία αποτελεί μια κατάσταση η οποία εκδηλώνεται με ακραίες αντιδράσεις του ατόμου που έχει πρόβλημα στην θέα αντικείμενων που περιέχουν ή δημιουργούν πολλές τρύπες, φυσαλίδες ή φουσκάλες. Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι, για παράδειγμα, οι σοκολάτες, τα τυριά ή τα σαπούνια.

Tags: 

«Πάγωσε» η λίμνη

Μετά από τις απότομες καιρικές συνθήκες και την πτώση της θερμοκρασίας υπό το μηδέν θέλουν την λίμνη της περιοχής να είναι το νέο διασκεδαστικό «παγοδρόμιο» των πολιτών.

Η θερμοκρασία άγγιξε τους -14ο βαθμούς και πάγωσε τα πάντα στην περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μικροί και μεγάλοι «εκμεταλλεύτηκαν» το κρύο προς όφελος τους, όλα για τη διασκέδαση λοιπόν.

Tags: 

Το Instagram «φωσφορίζει»

Η καινούργια σειρά αναρτήσεων που κατακλύζει το Instagram, είναι από κορίτσια που φωτογραφίζονται με τα μαλλιά τους να φωσφορίζουν.

Οι βαφές των μαλλιών είναι ειδικές και φωσφορίζουν σαν φώτα νέον, όταν είναι κάτω από ακτίνες UV ή όταν έχουν εκτεθεί σε φυσικό φως για πολύ ώρα.

Σύμφωνα με την βρετανίδα Daily Mail η συγκεκριμένη βαφή κοστίζει 75 ευρώ για λίγες μόνο τούφες, ενώ αν θέλει κάποια να φωσφορίζει το κεφάλι της σαν τα γιλέκα των εργατών της Εθνικής Οδού, κοστίζει 150 ευρώ.

Tags: 

Αχώριστες φίλες

«Της έσωσα την ζωή» δηλώνει η Jodie Smalley από το Seattle, η οποία δηλώνει πως δεν μπορεί να αποχωριστεί την καλύτερη της φίλη , μια γαλοπούλα.

Αναστάτωση προκάλεσε η Jodie όταν στο αεροδρόμιο, οι υπάλληλοι της ζήτησαν να μεταφερθεί η γαλοπούλα, σε ειδική τσάντα μεταφοράς κατάλληλη για την μεταφορά ζώου και εκείνη αρνήθηκε.

«Την πήρα από το σπίτι του αδερφού μου, όταν πήγα για γιορτές των Χριστουγέννων, δεν ήθελα να σκεφτώ ότι θα της έκανε κακό», είπε η χαριτωμένη Jodie.

Tags: 

Ελάφι στο αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλου

Ξάφνιασε τους πάντες, ο αναπάντεχος επισκέπτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο οποίος μάλλον ήθελε να ταξιδέψει χωρίς να περάσει τον απαραίτητο έλεγχο και χωρίς να διαθέτει τα νόμιμα έγγραφα, ο λόγος για ένα ελάφι.

Στο διάδρομο προσγείωσης εθεάθη ένα πανέμορφο ελάφι το οποίο προφανώς είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Οι εργαζόμενοι του Ελευθέριου Βενιζέλου παρόλο που ξαφνιάστηκαν από την εμφάνιση του πανέμορφου αυτού ζώου, προσπάθησαν να απομακρύνουν το τρομαγμένο ελάφι, ώστε να αποφυγή κάποιο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Tags: 

«Πάρε το μήδεν»

«Πάρε το μήδεν»
Έχουμε φτάσει στο 2016 και κανένας δεν έχει καταλάβει πως τα σημερινά παιδιά είναι πιο έξυπνα απο τα παιδιά της γενιάς του 80΄ μα συνάμα είναι πιο φτωχά απο εκείνα.
Στις δεκαετίες του 80΄ όλα τα παιδιά, έμαθαν να μεγαλώνουν στις γειτονιές, στις αυλές των σπιτιών, στα πάρκα, χωρίς άγχη και στεναχώριες για το ποιός έχει το καλύτερο «smartphone».
Οι νέοι της γενιάς μας με τόσα εφόδια που έχουν πια στην τεχνολογία έχουν αγαπήσει την «ημιμάθια και τον ατομισμό».

Tags: