Δεκέμβριος 2015

Πώς να κλέψετε σοκολάτα χωρίς να σας καταλάβει κανείς!

Η σοκολάτα αποτελεί το αγαπημένο γλυκό πολλών ανθρώπων και συχνά μας κάνουν παρατήρηση να σταματήσουμε να τρώμε όλη το σοκολάτα μόνοι μας και να αφήσουμε λίγο και για τους υπόλοιπους!

Ε, λοιπόν, βρήκαμε την ιδανική λύση γι'αυτό το προβληματάκι! Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε έναν μοναδικό τρόπο για να ξεκλέβετε στα κρυφά κανένα κομματάκι σοκολάτα, χωρίς όμως να σας καταλάβει κανεί!

Δείτε πώς και ξεκινήστε αμέσως την σκανταλιά!

Tags: 

Βουδιστής μοναχός εξελίχθηκε σε τρανσέξουαλ μοντέλο!

Μπορεί πλέον να μην θυμίζει σε τίποτα απολύτως τον παλιό της εαυτό, η 24χρονη Mimi Tao όμως, προτού ανακαλύψει το χώρο του μόντελινγκ και πολύ πριν καταπλήξει τις παγκόσμιες πασαρέλες, υπήρξε ένας ντροπαλός Βουδιστής μοναχός.

Η Mimi είναι πλέον πασίγνωστη στην Ασία, όπου διαπρέπει ως μοντέλο εσωρούχων και μαγιώ ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημίσεις αλλά και επιδείξεις μόδας υψηλής ραπτικής για μεγάλους οίκους μόδας.

Tags: 

Νεαρή ιαπωνέζα καταβροχθίζει 100 ψωμάκια τοστ σε 6 λεπτά!

Μία ιαπωνέζα youtuber, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα της, έχει αρχίζει να κάνει την εμφάνιση της και να αποκτά οπαδούς και σε άλλες χώρες.

Η νεαρή Yuka Kinoshita ανεβάζει συνεχώς βιντεάκια μικρής διάρκειας όπου φυσικά πρωταγωνιστεί η ίδια και συνήθως παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερο και κυρίως...περίεργο!

Η μικροκαμωμένη ιαπωνεζούλα στο 6λεπτο βίντεο που ακολουθεί έχει βάλει ως δοκιμασία στον εαυτό της να καταναλώσει on camera 100 ψωμάκια του τοστ. Έχει 10 συσκευασίες, όπου η καθεμία περιέχει απο 10 ψωμάκια.

Tags: 

Τσακώθηκε με την κοπέλα του και έκοψε το πέος του

Σε αρκετά extreme αντίδραση πέρασε ένας νεαρός άντρας απο την Τουρκία, ο οποίος μετά απο τσακωμό με την κοπέλα του, αποφάσισε να κόψει το...πέος του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Μερσίν της Τουρκίας, όπου ο νεαρός που προαναφέραμε βρίσκεται καθημερινά μαζί με το καροτσάκι του, καθώς είναι πωλητής μπέϊγκελς.

Tags: 

30χρονη εθισμένη στους διαγωνισμούς

Σε ψύχωση τείνει να εξελιχθεί η εμμονή που έχει μία 30χρονη γυναίκα απο τη Βρετανία, η οποία καθημερινά συμμετέχει σε περισσότερους απο 400 διαγωνισμούς και έχει κερδίσει μέχρι στιγμής αμέτρητα δώρα.

Ο λόγος για την Leanne Kendrick από το Lancashire, μητέρα ενός αγοριού, η οποία ξεκίνησε τυχαία με τους διαγωνισμούς. Όπως αναφέρει και η ίδια, την πρώτη φορά που συμμετείχε σε ένα διαδικτυακό διαγωνισμό, δύο εβδομάδες μετά την ενημέρωσαν πως κέρδισε και δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς το είχε σχεδόν ξεχάσει.

Tags: 

60χρονος παντρεύεται 19χρονη με τις ευλογίες της...συζύγου του

Ένας 60χρονος εφημέριος ονόματι Τομ πήρε τη μεγάλη απόφαση να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με την κατά πολύ νεότερη σύντροφο του, την 19χρονη Ρέμπα, η οποία μάλιστα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Εκτός όμως απο τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας που κάνει αυτή τη σχέση ακόμα πιο ιδιαίτερη. Ο αγαπητός Τομ είναι ήδη παντρεμένος επί σειρά ετών με την Μπελίντα!

Tags: