Αύγουστος 2015

12χρονη αυτοκτόνησε μετά το θάνατο της μητέρας της.

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια της Isabel Ann Richardson, της 12χρονης κοπέλας που έδωσε τέλος στην ίδια της τη ζωή καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί το θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, η οποία απεβίωσε σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Tags: 

Τραγικό λάθος κόστισε τη ζωή μίας εγκυμονούσας.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ονδούρα και έχει βυθίσει σε πένθος τους κατοίκους, καθώς μία 16χρονη κοπέλα κηδεύτηκε ζωντανή και "ξύπνησε" μία μέρα μέσα στο φέρετρο.

Το απίστευτο περιστατικό έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει πολλά συναισθήματα, μεταξύ αυτών λύπη και θυμό. Η 16χρονη Νέισι Πέρεζ, η οποία διένυε τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έπεσε έξω απο το σπίτι της και λιποθύμησε.

Tags: 

Κηδεία-υπερπαραγωγή αρχιμαφιόζου προκάλεσε σάλο στη Ρώμη.

Έντονο σάλο προκάλεσε η απίστευτη κηδεία που διοργανώθηκε προς τιμήν ενός 65χρονου μαφιόζου που πέθανε, ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρες δικαστικές πηγές, ήταν υπεύθυνος για ξέπλυμα χρήματος, διακίνηση ουσιών και τοκογλυφία και αιματηρές καταλήξεις.

Ο λόγος για τον αρχιμαφιόζο Vittorio Casamonicato, η κηδεία του οποίου έγινε αγορμή για πολλά προβήματα καθώς ετελέσθη στο κέντρο της Ρώμης, καθιστώντας την κυκλοφορία ανυπόφορη εως ανύπαρκτη, αφού είχαν κλείσει σχεδόν όλους τους δρόμους για να περάσει η γιγάντια άμαξα με τη σορό του 65χρονου.

Tags: 

30χρονος εκατομμυριούχος διέθετε την προσωπική του σκλάβα.

Ως άλλος Κρίστιαν Γκρέυ, ο Alexander Boettcher θέλησε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, ένα όνειρο το οποίο θα μπορούσε άνετα να είναι η συνέχεια των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.

Ο 30χρονος εκατομμυριούχος γνώρισε την 23χρονη Martina Levato σε ένα γκαλά και η θυελλώδης σχέση τους ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους. Ο 30χρονος την έβαλε να κάνει τατουάζ το όνομα του κατά μήκους του στήθους της, έτσι ώστε να ξέρουν όλοι σε ποιόν ανήκει.

Tags: 

Ο καλύτερος αεροσυνοδός όλων των εποχών!

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που φοβούνται τα αεροπλάνα, τις πτήσεις και γενικότερα τα ύψη, τότε το βίντεο που ακολουθεί πιθανότατα να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη, αφού σίγουρα θα αποσπάσει την προσοχή απο τις φοβίες σας!!!

Μιλάμε φυσικά για τον Michael McAdam, έναν αεροσυνοδό Καναδέζικης εταιρείας, τον οποίο μπορεί να μην γνωρίζατε μέχρι σήμερα αλλά σίγουρα αξίζει να τον μάθετε. Είναι ίσως ο καλύτερος και πιο αστείος αεροσυνοδος που έχει υπάρξει ποτέ, κάνοντας την επεξήγηση των οδηγιών άκρως απολαυστική.

Tags: 

Δεν της άρεσε το κούρεμα και φρόντισε να το δείξει!

Πόσες φορές σας έχει τύχει άραγε να επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο για να φτιάξετε ή να κουρέψετε τα μαλλιά σας αλλά το αποτέλεσμα τελικά δεν σας αφήνει καθόλου ικανοποιημένες;

Σίγουρα σας έχει συμβεί και όχι μόνο μία φορά! Η αντίδραση σας όμως σίγουρα δεν ήταν σαν τη συμπεριφορά της κοπέλας που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Προφανώς έμεινε δυσαρεστημένη με το κούρεμα της και αποφάσισε να το δείξει με έμπρακτο τρόπο και μάλιστα όχι με τον καλύτερο! Δείτε και μόνοι σας!

Tags: 

Απίστευτο: Ασέλγησε σε...πτώμα.

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει σοκάρει τη Ρωσία, με την είδηση ενός 21χρονου Ρώσου, ο οποίος προχώρησε στο αδιανόητο και βίασε ένα πτώμα μέσα στο νεκροταφείο.

Η είδηση έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου ενώ η κοινή γνώμη έχει σοκαριστεί καθώς πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που περιλαμβάνει ακατάλληλες πράξεις και βεβήλωση νεκρών.

Tags: 

Φρίκη: Σκότωσε την πρώην, τον νυν και τα παιδιά.

Αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της σοκαριστικής επίθεσης που έκανε ένας 48χρονος άντρας προς την οικογένεια της πρώην συντρόφου του, καταλήγοντας στο θάνατο συνολικά 6 ατόμων, δύο ενηλίκων και τεσσάρων παιδιών...

Ο δράστης, ο 48χρονος David Conley, υπό την επήρρεια ουσιών, πήγε στο σπίτι όπου κατοικούσε η πρώην σύντροφος του, Valerie Jackson, μαζί με το σύζυγο της και τα τέσσερα παιδιά της, ένα εκ των οποίων ήταν του David.

Tags: 

Εσείς το γνωρίζατε αυτό;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ απο τί φτιάγνονται τα γνωστιά σε όλους αντικουνουπικά φιδάκια; Πόσα και πόσα καλοκαίρια έχουμε περάσει στο μπαλκόνι, συντροφιά με τη βαριά μεθυστική μυρωδιά απο ένα καιγόμενο φιδάκι, το οποίο μας προστάτευε απο τα διψασμένα κουνούπια και μας ζαβλάκωνε ταυτόχρονα!

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι τελικά να αναπνέουμε και εμείς τον καπνό απο ένα φιδάκι.

Tags: 

Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως δηλώνει μία 30χρονη κοπέλα απο τη Βρετανία, η Καθλήν Χάουντεν, η οποία δηλώσει στο επάγγελμα δοκιμάστρια...sex toys!

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, sex toys! Η νεαρή κοπέλα ασχολείται επαγγελματικά με το να δοκιμάζει τα νέα προϊόντα της σεξουαλικής βιομηχανίας και να γράφει έπειτα μία έκθεση με τις εντυπώσεις αλλά και τα υπέρ και τα κατά του κάθε παιχνιδιού.

Tags: