Απρίλιος 2015

Μητέρα έπνιξε την 3χρονη κόρη της για να την...εξορκίσει.

Αντιμέτωπη με βαριά ποινή φυλάκισης βρίσκεται μία 40χρονη μητέρα απο τη Ρωσία, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μόλις 3 ετών κόρης της, την οποία έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν τα τοπικά μέσα, η 40χρονη θεωρούσε πως η κόρη της ήταν δαιμονισμένη και την έπνιξε σε μία προσπάθεια να βγάλει, όπως δήλωσε και η ίδια, το δαίμονα απο μέσα της.

Tags: 

Mία φάρσα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Φανταστείτε να χρησιμοποιείτε το τρένο για να πάτε στον προορισμό σας ή στη δουλειά σας και ξαφνικά το βαγόνι να σταματάει σε ένα σταθμό χωρίς να ανολιγουν οι πόρτες, να σβήνουν όλα τα φώτα και ένα νεκρό κοριτσάκι με ένα λευκό νυχτικό να κάνει την εμφάνιση τους και να σας φρικάρει με την διαπεραστική κραυγή του.

Πόσοι απο εσάς θα αντέχατε και πόσοι θα ουρλιάζατε όπως οι κυρίες στο βίντεο;

Πρόκειται φυσικά για μία καλοστημένη φάρσα, η οποία σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όσως βρέθηκαν σε εκείνο το τρένο!

Απολαύστε τα αστεία και συνάμα τρομακτικά πλάνα:

Tags: 

Σάμος: Πένθος για την 38χρονη αυτόχειρα.

Σε βαρύ κλίμα πένθους βρίσκεται η κοινωνία της Σάμου μετά την είδηση του θανάτου μίας νεαρής γυναίκας, η οποία έδωσε τέλος στην ίδια της τη ζωή με μία καραμπίνα.

Η 38χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε δώσει κανένα ύποπτο σημάδι.

Το άψυχο σώμα της εντόπισε ένας ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ. Οδηγήθηκε αμέσως στο Κ.Υ. Καρλοβάσου, όπου επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος της. Δίπλα της βρέθηκε η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να προχωρήσει στο απονενοημένο.

Tags: 

Δεν ήξερε πως ήταν τρανσέξουαλ...

Σε γραφικό χωριό της Κρήτης πρίν απο 30 χρόνια έγινε η τέλεση του μυστηρίου του γάμου για τον Μανώλη Κ. και την γυναίκα του Βασιλεία.
Ο μεγάλος καημός του 58χρονου δεν ήταν άλλος απο την απόκτηση ενος γιού που θα ήταν το επιστέγασμα του ερωτά τους. Τα χρόνια περνούσαν και ο πολθπόθητος διάδοχος δεν ερχόταν όμως με αποτέλεσμα στο χωριό να είναι στιγματισμένη η γυναίκα του ως στέρφα.

Tags: 

Η εφαρμογή του...τζαμπατζή!

Με μία νέα , ευφάνταστη εφαρμογή κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο μία καινούρια δημιουργική ομάδα και μας δίνει τη δυνατότητα να σουλατσάρουμε στις διάφορες διαδρομές που εκτελεί το Μετρό, χωρίς να πάρουμε εισητήριο!

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μας δίνει ένα χάρτη, πάνω στον οποίο αναβοσβήνουν με κόκκινο χρώμα οι στάσεις στις οποίες γίνεται έλεγχος εισητηρίων.

Tags: 

Δεν θα πιστέψετε τί δουλειά κάνει αυτή η κοπέλα.

Ένα όμως είναι σίγουρο: θα ζηλέψετε αρκετά! Η πανέμορφη κοπέλα που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι η 29χρονη Rhiannon Taylor. Κατάγεται απο την Αυστραλία και στο επάγγελμα δηλώνει φωτογράφος.

Εμείς θα εστιάσουμε όμως στην τελευταία της δουλειά. Η νεαρή καλονή πληρώνεται για να επισκέπτεται πολυτελή ξενοδοχεία και resort και να γράφει τις εντυπώσεις της σχετικά με τη διαμονή της εκεί.

Tags: 

Ο οδηγός πήγε να πάρει καφέ αλλά το τρένο…συνέχισε!

Ένα…περίεργο περιστατικό συνέβη στο Μαρόκο, όπου ένα τρένο αποφάσισε να συνεχίσε κανονικά την πορεία του, παρόλο που ο οδηγός είχε σταματήσει και είχε κατέβει για να πάρει καφέ!!

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τα τοπικά μέσα, ο οδηγός έκανε μία στάση και κατέβηκε για να πάρει καφέ αλλά όταν επέστρεψεμ συνειδητοποίησε έκπληκτος πως το τρένο είχε κάνει φτερά!

Tags: 

Κάνοντας chat επί...πληρωμή!

Σου αρέσει να συνομιλείς με φίλους αλλά και με άτομα που δεν γνωρίζεις μέσω chat; Να ανταλλάσεις απόψεις, να λες αστεία ή απλάνα περνάς την ώρα λίγο πιο δημιουργικά, συζητώντας για διάφορα θέματα Online; Τότε η επόμενη δουλειά είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Tags: 

5 κολπάκια για τους λάτρεις της...μπύρας!

Τώρα που το καλοκαίρι μοιάζει να πλησιάζει όλο και περισσότερο, είναι καιρός να ξεσκονίσετε τις γνώσεις για το αγαπημένος ποτό του καλοκαιριού! Μία παγωμένη μπύρα!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα παρακολουθήσετε πέντε απλά αλλά μαγικά κολπάκια για να μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μπύρα, πάντα και παντού. Θα βρείτε μάλιστα προτάσεις για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπύρα και χωρίς να την πιείτε, κάνοντας για παράδειγμα δουλειές στο σπίτι ή χρησιμοποιώντας την για καλλωπισμό!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Tags: 

Ένας χαμένος παράδεισος στις Σποράδες...

Τον παράδεισο έχουν ανακαλύψει τα 5 τελευταία χρόνια ο Γεράσιμος Κουτουβός και η σύζυγός του καθώς έχουν εγκατασταθεί σε μια ερημική νησίδα των σποράδων.

Λίγο πριν αρχίσει η οικονομική κρίση μας λέει ο Γεράσιμος είχαμε έρθει διακοπές στη Σκιάθο με τη γυναίκα μου και κατα λάθος ανακαλύψαμε αυτή την εσωτερική κοιλότητα γης που δεν φαίνεται απο μακριά. Όταν έχασα το μαγαζί μου και μου πήρε το σπίτι η τράπεζα είχα την τρελλή ιδέα να έρθουμε και να ζήσουμε εδώ και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε στη ζωή μας.

Tags: 

Σελίδες