Νοέμβριος 2014

Δημόσιος εξευτελισμός για επίδοξο κλέφτη.

Το μετάνιωσε πικρά ένας άντρας απο τη Χιλή, ο οποίος επιχείρησε, υπό την απειλή όπλου, να ληστέψει έναν ηλικιωμένο άντρα, αλλά η μοίρα είχα άλλα σχέδια γι’αυτόν.

Ο λόγος για τον 32χρονο Valentino Abeyta Barrera, ο οποίος έκανε το λάθος και επιχείρησε, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για εκφοβισμό, να ληστέψει έναν ηλικιωμένο άντρα. Έγινε όμως γρήγορα αντιληπτός απο διάφορους περαστικούς, οι οποίοι μάλιστα όχι μόνο τον σταμάτησαν, αλλά αποφάσισαν να του δώσουν και ένα μάθημα.

Tags: 

72χρονη έπαιρνε σύνταξη χηρείας ενώ είχε ξαναπαντρευτεί.

Αντιμέτωπη με δικογραφία σχηματισμένη σε βάρος της βρίσκεται μία 72χρονη γυναίκα, η οποία εξαπατούσε επί χρόνια ολόκληρα το Δημόσιο, λαμβάνοντας σύνταξη χηρείας, ενώ είχε ξαναπαντρευτεί.

Στα πλαίσια της έρευνας που διεξήγαγε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, προέκυψε πως η 72χρονη ξεκίνησε να λαμβάνει επίδομα χηρείας απο το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όταν απεβίωσε ο πρώτος της σύζυγος.

Στην πορεία όμως παντρεύτηκε εκ νέου, χωρίς όμως να το δηλώσει, όπως επιβάλλει ο νόμος, με αποτέλεσμα να συνεχίσε να λαμβάνει το επίδομα, χωρίς όμως πλέον να πληρεί τις προϋποθέσεις.

Tags: 

Κως:Συνέλαβαν 2 νεαρούς διακινητές χασίς.

Στη φάκα πιάστηκαν δύο νεαροί Έλληνες, όταν πήγαν να παραλάβουν απο εταιρεία μεταφορών το «ύποπτο» πακέτο που τους περίμενε.

Συγκεκριμένα, οι δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, ξεκίνησαν χθες το πρωϊ να κατευθύνονται προς το κατάστημα της μεταφορικής εταιρείας, με σκοπό να παραλάβουν το πάκετο, το οποίο περιείχε κάνναβη.

Tags: 

Λήστεψαν σχολείο στην Κάλυμνο.

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Διεύθυνση του δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Πανόρμου, στην Κάλυμνο, με τα όσα αντίκρυσαν τη Δευτέρα το πρωϊ.

Κάποιοι επιτήδιοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν όλους τους καινούριους υπολογιστές που είχαν παραλάβει μόλις λίγες μέρες πριν, για τους μαθητές του σχολείου. Για κακή τους τύχη, ένας άγνωστος θόρυβος τρόμαξε τους δράστες, με αποτέλεσμα να προλάβουν να πάρουν μαζί τους μόνο μία απο τις νέες οθόνες, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα άθικτα.

Tags: 

Σοκ με αυτοκτονία στην Κρήτη.

Σε πένθος βρίσκεται για άλλη μία φορά η Κρήτη, μετά απο την είδηση του θανάτου ενός 56χρονου άντρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 56χρονος, ξενοδοϋπάλληλος στο επάγγελμα,με καταγωγή απο την Αθήνα, βρέθηκε απαγχονισμένος σε υπόστεγο κοντά το σπίτι στο οποίο κατοικούσε.

Το πτώμα του άτυχου άντρα εντοπίστηκε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, απο άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, σύμφωνα με μαρτυρίες των οποίων, το θύμα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Tags: 

Αχαϊα:Πεθερός και νύφη ξυλοκόπησαν...το γαμπρό!

Ένα αξιοπερίεργο σκηνικό εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα σε περιοχή της Αχαϊας, όπου ένας 30χρονος άντρας κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία διότι, όπως ανέφερε και στην κατάθεση του, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα απο τη γυναίκα του και τον πατέρας της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην οικεία του 30χρονου, στην περιοχή του Τραγανού του δήμου Πηνειού, στο οποίο διαμένει με τη σύζυγο του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 25χρονη σύζυγος του κάλεσε τον 52χρονο πατέρας της και οι τρεις τους άρχισαν να λογομαχούν πολύ έντονα.

Tags: 

Ανάκτηση ελέγχου κατά Έμπολα απο τη Λιβερία.

Η Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ, πρόεδρος της Λιβερίας, μίλησε σήμερα σχετικά με την πεποίηθηση της πως η κυβέρνησε έχει καταφέρει να θέσει υπο έλεγχο την κατάσταση του ιού Έμπολα.

Ταυτόχρονα όμως έκανε λόγο για την απόλυτη ανάγκη να συνεχιστεί η πολύτιμη βοήθεια που δέχεται η Λιβερία απο τους διεθνείς εταίρους, οι οποίοι δεν πρέπει να εφησυχαστούν και να μειώσουν την βοήθεια που παρέχουν, αλλά αντιθέτως να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις πληγείσες χώρες.

Tags: 

Πώς μία συνωνυμία μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση.

Πίσω απο της φύλακης τα σίδερα και μάλιστα χωρίς να έχει φταίει, βρέθηκε ένας Βούλγαρος και όλα αυτά εξαιτίας μίας απλής συνονυμίας.

Ο νεαρός Βούλγαρος, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για να εργαστεί ως εποχικός υπάλληλος, συνελήφθη ως φυγόποινος, παρά το γεγονός οτι διέθετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οδηγήθηκε πίσω απο τα σίδερα της εφυλακής, για τρεις ολόκληρους μήνες, γιατί είχε το ίδιο όνομα με ένα διακινητή ναρκωτικών.

Tags: 

Επίθεση σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της επίθεσης δύο Παλαιστίνιων σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της ισραηλινής υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών στο ισραηλινό ραδιόφωνο.

Οι δύο δράστες έκαναν την είσοδο τους στη συναγωγή, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν τρεις Εβραίοι, οι οποίοι προσεύχονταν. Οι Παλαιστίνιοι, οι οποίο ήταν εξοπλισμένοι με μαχαίρι, τσεκούρι και πιστόλι και επιτέθηκαν στους ανυποψίαστους πιστούς.

Tags: 

Τραγωδία με πυρκαγιά σε εργοστάσιο τροφίμων.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία, μετά απο φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων, στην Κίνα, στην επαρχία Σαντόνγκ.

Τουλάχιστον 18 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο μετά απο την φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 13, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα.

Οι διευθυντές της εταιρείας έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, ανέφερε το πρακτορείο Νέα Κίνα, χωρίς να παράσχει περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς τα αίτια τη φωτιάς διερευνώνται.

Tags: 

Σελίδες