Ιούλιος 2014

Πράγματα που αξίζει να θυμάστε όταν όλα πάνε στραβά

Τις δύσκολες στιγμές που θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να αποκτήσετε ξανά κίνητρο στη ζωή σας, να θυμάστε τα εξής:
1. Ο πόνος αποτελεί τρόπο εξέλιξης.

Tags: 

Οδηγίες για σωστό μπάνιο

Γυναίκες και άντρες έχουν τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για να κάνουν το μπανάκι τους. Διαβάστε πώς μπορεί να γίνει σωστά ώστε οι γυναίκες να μην χάνουν την θηλυκότητα τους και οι άντρες πώς να διατηρούν την αρρενωπότητα τους.
Για τις γυναίκες:
1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια
(ασπρόρουχα, χρωματιστά).

Tags: 

Νίσυρος

Η Νίσυρος είναι νησί του νότιου Αιγαίου και ένα από τα Δωδεκάνησα. Ανήκει στην ομάδα των αρχαίων Νοτίων Σποράδων, και βρίσκεται βορειοδυτικά της Ρόδου, ανάμεσα στην Κω, την Τήλο και την Αστυπάλαια. Συγκεκριμένα, απέχει 8 μίλια ΒΔ. της Τήλου, και 10 μίλια νότια της Κω, στην οποία και υπάγεται διοικητικά, και 9 ναυτικά μίλια ανατολικά από το ακρωτήρι Νάτσα της Τουρκίας. Η Νίσυρος έχει έκταση περίπου 41 τετραγωνικά χιλιόμετρα και συνολικό μήκος ακτών περίπου 24 χιλιόμετρα.

Tags: 

Ινδός ετών 99 ξανά στο θρανίο...

Ένας Ινδός 99 ετών εγγράφηκε στο πανεπιστήμιο υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι ποτέ αργά για να μορφωθεί κανείς.
"Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στη μόρφωση", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μπχολαράμ Ντας, συνταξιούχος δικαστικός εδώ και 39 χρόνια, που ζει στο χωριό Γκουγουαχάτι στη νοτιοανατολική Ινδία. Ο Ντας θα γράψει μία διδακτορική διατριβή για το ρόλο που έπαιξε το χωριό από το οποίο κατάγεται στη διάδοση ενός κινήματος του ινδουισμού.

Tags: 

Μήλος

Η Μήλος είναι ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου Πελάγους. Λέγεται ότι το όνομά του προέρχεται από τη λέξη 'βήλος' που εξελίχθηκε σε 'μήλος' και σήμαινε 'πρόβατο'. Κατοικείται από τους προϊστορικούς χρόνους και έχει δώσει σημαντικό μεταλλευτικό πλούτο: οψιδιανό στους προϊστορικούς χρόνους, καολίνη και ποζολανών στους ιστορικούς χρόνους μέχρι τώρα και πρόσφατα μπεντονίτη, περλίτη. Πρωτεύουσα του νησιού είναι Πλάκα.

Tags: 

Μέλη της Καμόρα «πουλούσαν» λουλούδια για έρανο

Ασυνήθιστοι «ανθοπώλες» έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιταλία, προκαλώντας πανικό και ζημιές σε αρκετά καταστήματα.
Το σκηνικό είχε στηθεί τα τελευταία τρία χρόνια στη Νάπολι της Ιταλίας. Τέσσερις μαφιόζοι εξανάγκαζαν καταστηματάρχες να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα αλεξανδρινά φυτά, έναντι 100 ευρώ το ένα, κάνοντας έρανο για τις οικογένειες των φυλακισμένων συνεργών τους.
Βέβαια, μέρος του ποσού το έδιναν στους δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπεράσπιση των φυλακισμένων. Όσοι δεν αγόραζαν λουλούδια, έβλεπαν τα καταστήματά τους να καταστρέφονται.

Tags: 

Ο ταχυδρόμος πιάστηκε στα πράσα

Ένας ταχυδρόμος στο Έξετερ της Μεγάλης Βρετανίας πιάστηκε στα πράσα από κατοίκους σπιτιών, στων οποίων τις εξώπορτες ουρούσε διαρκώς το τελευταίο διάστημα.
Οι Λιουκ Όσμπορν και Κιλέιχ Ρόουλινγκς θεωρούσαν πως τα ούρα που έβλεπαν κάποια πρωινά έξω από την πόρτα του σπιτιού τους, προέρχονταν από μεθυσμένους περαστικούς.
Ωστόσο, ο πρώτος εξ αυτών αποφάσισε να στήσει καρτέρι ένα πρωινό, όταν η συγκεκριμένη κατάσταση άρχισε να γίνεται πιο συχνή. Τελικά, έπιασε τον ταχυδρόμο… επί το έργον και προχώρησε σε σχετική καταγγελία.

Tags: 

Σίφνος

Η Σίφνος είναι νησί μεσαίου μεγέθους στις δυτικές Κυκλάδες. Απέχει περίπου 130 χιλιόμετρα ή 80 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά. Έχει έκταση 73,942 τετραγωνικών χιλιομέτρων, μήκος 15 χιλιόμετρα και πλάτος 7,5 χιλιόμετρα. Η ακτογραμμή της είναι περίπου 70 χιλιόμετρα, και έχει μόνιμο πληθυσμό περίπου 2000 κατοίκους.
Η Σίφνος έχει μεγάλη παράδοση στην αγγειοπλαστική και στη μαγειρική, καθώς είναι η γενέτειρα του Νίκου Τσελεμεντέ.
Μορφολογία

Tags: 

Νύφη στα 100

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ απέδειξε πως ποτέ δεν είναι αργά για γάμο, αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, αν και 100 ετών. Μάλιστα, ο σύζυγος της είναι 87 χρόνων, αλλά κανένας τους δεν ασχολείται με τη διαφορά ηλικίας.
Η Ντάνα Τζάκσον γνώρισε τον Μπιλ Στράους σε γηροκομείο του Κεντάκι. Αμέσως ερωτεύθηκαν ο ένας τον άλλο και αποφάσισαν να παντρευτούν στην καφετέρια του γηροκομείου. Ο γάμος ήταν ξεχωριστός, με τη νύφη να φοράει ένα πριγκιπικό νυφικό με τεράστια ουρά και πέπλο.

Tags: 

Ο άνθρωπος μαγνήτης

Ο Γεωργιανός Ετιμπάρ Ελτσίγεφ εντυπωσίασε τους πάντες, αφού κατάφερε να ισορροπήσει στο σώμα του περισσότερα από πενήντα κουτάλια και μία μεταλλική κουκούλα αυτοκινήτου στο στήθος του! Έτσι, έσπασε το σχετικό ρεκόρ Γκίνες.

Tags: 

Σελίδες