Απρίλιος 2014

Κοριτσάκι από το Καζακστάν,τραυματίζεται μετά από έκρηξη κινητού.

Οι γονείς της 7χρονης Ariana Aitzhan πετάχθηκαν έντρομοι έξω από το σπίτι,όταν άκουσαν ξαφνικά τις κραυγές της για βοήθεια.
Σύντομα συνειδητοποίησαν ότι το smartphone που βρισκόταν στην τσέπη της είχε εκραγεί,προκαλώντας ένα σοβαρότατο έγκαυμα στο πόδι.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και γρήγορα ακολούθησε χειρουργείο όπου της μεταμοσχεύθηκε δέρμα.
Η εταιρεία κατασκευής του κινητού τηλεφώνου,προσφέρθηκε να καλύψει πλήρως όλα τα ιατρικά έξοδα, ωστόσο ο πατέρας της κοπέλας αρνήθηκε να απαντήσει,θεωρώντας το σαν μία προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού.

Απείλησε τον άντρα της,επειδή έθιξε τις οδηγικές της ικανότητες.

Μία γυναικά συνελήφθη την Κυριακή στο Tenesee,μέτα από καταγγελία του συζύγου της ότι προσπάθησε να τον τραυματίσει με το αυτοκίνητο,επειδή έθιξε τις οδηγικές της ικανότητες.
Ο άντρας της δήλωσε στην αστυνομία ότι η γυναίκα οδηγούσε πολύ επιθετικά κατά την επιστροφή της οικογένειας από την εκκλησία.Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας αρνήθηκε να ξαναμπεί στο αυτοκίνητο,φοβούμενος για την σωματική ακεραιότητα αυτού και της κόρης τους.
Τελικά η γυναίκα δικάστηκε για βίαιη συμπεριφορά και υποχρεώθηκε σε χρηματικό πρόστιμο 1000 δολαρίων.

Πιθανή ύπαρξη εξωγήινης ζωής σε δορυφόρο του Kρόνου!

Την ύπαρξη υπόγειου ωκεανού στον Εγκέλαδο,δορυφόρο του Κρόνου,ανακάλυψε η ΝΑΣΑ.
Ένα κρυσταλλοποιημένο στρώμα πάγου περιβάλλει τον ωκεανό και λόγω του βραχώδη πυθμένα του,το περιβάλλον είναι ευνοικό για την ανάπτυξη ζωής υπό την μορφή μικροβίων.
Οι επιστήμονες είχαν σημαντικά στοιχεία για την ύπαρξη αυτού του ωκεανού από το 2005,όπου είχαν παρατηρήσει την δημιουργία ατμών κοντά στον νότιο πόλο του Εγκέλαδου.

Τα κουνέλια είχαν ορμές!

Ασυγκράτητα αποδείχτηκαν τα δύο κουνέλια που σκέφτηκαν να φέρουν στο στούντιο ανήμερα του Πάσχα,υπεύθυνοι τηλεοπτικού σταθμού στις ΗΠΑ.
Οι παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων βρέθηκαν μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση,μην μπορώντας να κρύψουν την αμηχανία τους.Το control όμως επενέβη γρήγορα,παρουσιάζοντας διαφορετικής θεματολογίας ρεπορτάζ.
Πάντως,δήλωσαν ότι αν τελικά γεννηθεί κουνελάκι,θα επιστρέψουν με ρεπορτάζ και γνωστοποίηση του ονόματος του στο κοινό!

Κουτάβι αξίας 1.4 εκατομμυρίων ευρώ!

Το κουτάβι ράτσας Θιβετιανό Μαστίφ,πωλήθηκε σε έκθεση πολυτελών κατοικίδιων,στην επαρχία Σεζιάνγκ της Κίνας.
Το κουτάβι ζυγίζει 90 κιλά και διαθέτει την δύναμη να σκοτώσει ακόμα και τίγρη.
Η συγκεκριμένη ράτσα έχει γίνει πλέον σύμβολο ευμάρειας και πλούτου για τους Κινέζους,με αποτέλεσμα οι τιμές τους να έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Πήγε για μαλλί...

και βγήκε κουρεμένος!
Ο λόγος για έναν επίδοξο ληστή στη Ρωσία που αποπειράθηκε να κλέψει ένα κομμωτήριο.Για κακή του τύχη,η ιδιοκτήτρια ήταν δεινή γνώστης πολεμικών τεχνών και αφού τον ακινητοποίησε,τον έγδυσε και τον έδεσε χρησιμοποιώντας καλώδια.
Στη συνέχεια,τον κράτησε όμηρο και τον έκανε σκλάβο της,δίνοντας του συνεχώς βιάγκρα.
Ο ληστής κατήγγειλε την γυναίκα στην αστυνομία και αμφότεροι συνελήφθησαν.

Πεινασμένος οδηγός ταξί παρκάρει στις γραμμές του Τραμ.

Ο λόγος για έναν οδηγό στο Εδιμβούργο της Σκωτίας που πάρκαρε πάνω στην διαδρομή του Τραμ,αναζητώντας εναγωνίως λίγο φαγητό.
Για δέκα λεπτά,οι επιβάτες του τραμ περίμεναν τον ταξιτζή να ολοκληρώσει το γεύμα του.
Όταν επέστρεψε και κατάλαβε τον πανικό που είχε προκαλέσει,μπήκε στο αυτοκίνητο χωρίς να πει κουβέντα και απομακρύνθηκε αμέσως.

Την αποκεφάλισε επειδή τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο λόγος για μία συνταξιούχο δικαστικό στη Νιγηρία,η οποία προσέλαβε τον δράστη ως φύλακα του πολυτελούς σπιτιού της.
Έπειτα από επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπών,κατήγγειλε τον υπάλληλο της στην αστυνομία,οπότε και συνελήφθη.
Λίγες μέρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης και επέστρεψε στο σπίτι της πρώην πλέον εργοδότριας του,για να την εκδικηθεί,αποκεφαλίζοντας την!

Με αυτόφωρο απειλούνται εργαζόμενοι!

Συγκεκριμένα,οι εργαζόμενοι που θα πάνε στις δουλείες τους πριν τις 1 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής,θα βρεθούνε αντιμέτωποι με την διαδικασία του αυτοφώρου.
Ακόμα και αν τους ζητηθεί από τον εργοδότη να προσέλθουν νωρίτερα για την προετοιμασία του καταστήματος,αυτοί θα πρέπει να αρνηθούν.
Υπενθυμίζεται ότι αύριο Μεγάλη Παρασκευή,τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 1 το μεσημέρι ώς τις 7 το απόγευμα,ενώ το μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί ώς τις 3 το μεσημέρι.

Ευαίσθητες ψυχές.

Νέο σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε από την Γαλλική Εθνοσυνέλευση,ορίζει την ευαισθησία ως έμφυτο χαρακτηριστικό των ζώων συντροφιάς.
Πρωτοπόροι σε αυτό το εγχείρημα ήταν οι Σοσιαλιστές,οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία,άνοιξαν την συζήτηση πριν 2 χρόνια για τον πλήρη καθορισμό της υπόστασης και του νομικού καθεστώτος που διέπει τα ζώα συντροφιάς!
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της φιλοζωικής οργάνωσης 30 εκατομμύρια φίλοι, η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων θεωρεί θετική αυτήν την τροποποίηση του αστικού κώδικα.

Σελίδες